ŠOKANTAN DETALJ O KOSTINOJ SESTRI! Otac ubijene Angeline Aćimović postavio OVO PITANJE direktorki Ribnikara! Muk u sudnici nakon NJENOG ODGOVORA!

Autor:

Hronika

05.04.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka škole saslušavana je danas puna tri sata.

ŠOKANTAN DETALJ O KOSTINOJ SESTRI! Otac ubijene Angeline Aćimović postavio OVO PITANJE direktorki Ribnikara! Muk u sudnici nakon NJENOG ODGOVORA!

Foto: ST/Tamara Pavišić, privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje u parničnom postupku po tužbi članova porodice ubijene i ranjene dece i čuvara škole “Vladislav Ribnikar” u masakru koji je 3. maja 2023. godine tokom prvog časa počinio Kosta Kecmanović.

Direktorka škole saslušavana je danas puna tri sata.

U jednom momentu otac Angeline Aćimović, Anđelko, upitao je Snežanu Knežević, tadašnju direktorku škole - Da li je istina kada je sestra zločinca sipala deterdžent za sudove u flašice devojčicama drugaricama na rekreativnoj da ste vi rekli " Znate li ko su joj roditelji".

Direktorka je odgovorila da to apsolutno nije tačno, u vezi sa njenom reakcijom, ali nije negirala da se slučaj desio.

Snezana Knežević je rekla da nikada nije ništa loše čula o Kosti, a da je samo znala od nastavnika da je izuzetan učenik.

 Kazala je i da nikada nije komunicirala sa Miljanom i Vladimirom u vezi sa Kostinim prebacivanjem u drugu smenu.

Direktorka je stiskala usta dok joj Miljana Martinović, majka ubijene Katarine postavljala pitanje - Da li joj je poznato da su učenici škole intezivno razgovarali o ubistvima u toku sfere sa vračarskim klanom. 
 

Naime, sinovi bivše direktorke "Ribnikara" i jedne od nastavnica su označeni i sudi im se kao članovima vračarske kriminalne grupe optužene za ubistva i druge zločine zajedno sa zloglasnim kavčanima.

Podsetimo, Vladimir Kecmanović je na jučerašnjem ročištu odbio da priča o navodima tužbe, dok je od sudije zatražio da prisustvuje i današnjem suđenju.

Kecmanović je kratko izjavio saučešće porodicama i naveo da iz pijeteta prema žrtvama neće pričati kakav je njegov sin bio dete i kakva su oni bili porodica. Juče je saslušana i razredna odeljenja VI/3, koja je opisala kako se ponašao K.K u školi i rekla da ona nije primetila ništa neobično. Ovom tužbom je, pored Miljane i Vladimira Kecmanovića, obuhvaćen i njihov sin maloletnik koji je počinio masakr.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

28.04.2024 21:31

Odluka suda je nelogicna i kontraproduktivna i za zrtve i za njihove roditelje , a i za same Kecmanovice. Niti je tajna, cim roditelji okolo iznose utiske, a novinari fotografisu i ruzno komentarisu majku Kecmanovic. Ne verujem da je decu ucila da nekoga povrede ili ubiju, niti im je takav primer dala svojim zivotom i radom.