MISLIO SAM DA ĆE ME UBITI, BILI SU KAO DIVLJE ZVERI: Ispovest Srbina koji je pretučen u Čikagu ledi krv u žilama!

Autor:

Hronika

25.08.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković je uveren da nasilnici verovatno nisu ni bili zainteresovani da ga opljačkaju.

MISLIO SAM DA ĆE ME UBITI, BILI SU KAO DIVLJE ZVERI: Ispovest Srbina koji je pretučen u Čikagu ledi krv u žilama!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Stanković, koji je preksinoć brutalno pretučen u Čikagu, zadobio je ozbiljne povrede, među kojima su podlivi na glavi i vratu od udaraca i davljenja. Naime, on je  odlučio da, dok leži u bolničkoj postelji, ispriča šta se tačno dogodilo kobne večeri. 

Kako je objasnio, sve se odigralo kada je u severnom predgrađu Vokigenu, odlučio da prihvati poziv za Uber vožnju. Tada su ga četvorica napadača, koja su se predstavila kao klijenti, napala, a potom opljačkala i brutalno pretukla.

- Moglo im se, onaj što je bio iza mene mi je uhvatio kragnu, stegao me je za vrat, nisam mogao da odreaguje. Onaj što je sedeo pored mene uzeo je ključ od auta, tako da sam bio potpuno nemoćan, ni auto da pomerim, ni sebe da pomerim. Onda su druga dvojica izašla i izvukla me napolje - priča Srbin, koji ističe da su se u početku ponašali pristojno. Jedan od njih je razgovarao s njim, pitao ga kako je, da li je umoran... Ništa nije slutilo da će onda uslediti napad.

Stanković je uveren da nasilnici verovatno nisu ni bili zainteresovani da ga opljačkaju.

- To je bila čista osionost i bahatost, jer su ukradena kola kasnije ostavili na putu, a bankovne kartice koje su uzeli verovatno nisu ni pokušali da iskoriste, pošto su znali da ću da ih pogasim. Totalno bespotrebna jedna situacija, evo pogledajte - kaže Stanković, dok pokazuje rane i podlive na licu.

Vasilijeva supruga Ivana objavila je snimak iz urgentnog centra bolnice.

- Doktori prate situaciju, stabilizovali su mu stanje. Trebalo bi eventualno da urade skener mozga, da vide da nema neko krvarenje. Moj suprug, inače, ima rejting od pet zvezdica u obe firme i važi za veoma ljubaznog i mirnog vozača, koji uvek na prijatan način komunicira s putnicima - navodi supruga.

Vasilije, na kraju, zaključuje da se zatekao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - u problematičnom kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading