BRUTALAN OKRŠAJ NA NOVOM BEOGRADU! Mladić jedva izvukao živu glavu, pobegao u kladionicu DA SE SPASI - policija HITNO INTERVENISALA! (FOTO)

Autor:

Hronika

24.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto događaja, pruživši potrebnu medicinsku pomoć.

BRUTALAN OKRŠAJ NA NOVOM BEOGRADU! Mladić jedva izvukao živu glavu, pobegao u kladionicu DA SE SPASI - policija HITNO INTERVENISALA! (FOTO)

Foto: Republika.rs

U zastrašujućoj situaciji koja se dogodila na Novom Beogradu, kod Ugla Džona Kenedija i Bulevara Mihajla Pupina, došlo je do incidenta u kojem je jedan mladić zadobio povrede nakon što je bio brutalno napadnut.

Celokupan događaj izazvao je paniku među prolaznicima, dok je mladić, kako bi izbegao ozbiljne povrede, uspeo da se spasi tako što je potrčao u obližnju kladionicu.

Foto: Republika.rs

 

Prema prvim informacijama, mladić je pretrpeo teške batine tokom tuče koja je izbila na pomenutoj lokaciji. Nepoznati napadači su ga brutalno napali, ostavljajući ga s povredama. U trenutku kada je shvatio da je u opasnosti, mladić je, kako bi sačuvao svoju živu glavu, potrčao u obližnju kladionicu "Mocart".

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto događaja, pruživši potrebnu medicinsku pomoć. Policija je takođe intervenisala i preduzela mere kako bi utvrdila šta se tačno dogodilo i identifikovala potencijalne napadače.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među građanima, ukazujući na potrebu za povećanom bezbednošću i pažnjom u javnom prostoru. Nadležne institucije su pozvane da preduzmu sve neophodne mere kako bi se ovakvi incidenti sprečili u budućnosti i osigurala sigurnost svih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading