EVO KO JE NEMAC KOJEG SU OTELI I GEPEKOVALI: Detalji flmske otmice - otmičari prvo tražili otkup od majke, a ono što im je rekla ih ŠOKIRALO (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.08.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oteti Nemac je pronađen u gepeku "pasata", u blizini naplatne rampe Šid.

EVO KO JE NEMAC KOJEG SU OTELI I GEPEKOVALI: Detalji flmske otmice - otmičari prvo tražili otkup od majke, a ono što im je rekla ih ŠOKIRALO (VIDEO)

Foto: Printscreen/www.youtube.com/MUPRepublikeSrbijeRS

Hapšenje otmičara

Nemački državljanin koji je sinoć otet u blizini naselja Ugrinovci, u Zemunu, kako se saznaje, skrivao se u Srbiji jer je na poternici svoje države!

Kako izvor otkriva, R. E. (32) je pobegao iz zatvora u Nemačkoj i sada i njega čeka ekstradicioni pritvor do odluke o izručenju, piše Kurir.

Podsetimo, otac i sin Nebojša V. (57) i Žarko (33), kao i njihov saučesnik Milodrag J. uhapšeni su u brzoj akciji policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Lisice su im stavljene u blizini naplatne rampe Šid, ubrzo pošto je devojka otetog prijavila policiji da je pozvao muškarac i tražio otkup od 35.000 evra, kako bi oslobodio R. E.

Međutim, kako se saznaje, pre nego što su pozvali devojku R. E. otmičari su zvali i njegovu majku.

- Majka im je, međutim, na njihovo veliko iznenađenje rekla da je ne interesuje sin i da ne želi da čuje za njega, pa samim tim ni za otkup koji traže. Tek potom su pozvali i njegovu devojku, takođe nemačku državljanku, koja je umesto da im donese novac, sve prijavila policiji koja ih je i uhapsila - otkriva sagovornik.

 

 

Prema njegovim rečima, oteti je pronađen u gepeku "pasata", u blizini naplatne rampe Šid, vezanih ruku i nogu lisicama i konopcima, a u automobilu je takođe pronađen i pištolj kao i municija, koji će biti poslati na veštačenje - otkriva sagovornik.

Osumnjičeni Nebojša V. od ranije je poznat policiji, dok je njegov sin navodno neko vreme bio u Legiji stranaca.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenima je određeno zadržavanje i oni bi sutra trebalo da budu privedeni na saslušanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading