ŽENU 12 GODINA DRŽAO ZAKLJUČANU U STANU: Brijao joj glavu, a njene vriske i vapaje komšijama ovako skrivao!

Autor:

Svet

07.08.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su ispričali da im je muškarac rekao da njegova supruga ima rak i da "vrišti od bolova zbog svoje bolesti".

ŽENU 12 GODINA DRŽAO ZAKLJUČANU U STANU: Brijao joj glavu, a njene vriske i vapaje komšijama ovako skrivao!

Foto: Shutterstock

žena n

Nemac (55) je uhapšen je zbog sumnje da je 12 godina suprugu (53) držao zatvorenu u njihovom domu u Francuskoj.

Njegova supruga, takođe Nemica, pronađena je polugola i obrijane glave u spavaćoj sobi u stanu, rekao je izvor francuske policije za AFP.

Supružnici su stanovali u Forbahu, blizu granice s Nemačkom. Muškarac je osumnjičen za otmicu, silovanje i mučenje. Istražitelji veruju da je žena došla do telefona i pozvala nemačku policiju, koja je upozorila svoje francuske kolege, tvrdi izvor AFP-a.

Lokalni tužilac Olivier Gledi rekao je da je žena lošeg zdravstvenog stanja. Dodao je da je u stanu bilo oko deset mačaka. Tužilac je naveo da je muškarac bio nezaposlen, kao i da je pre radio u Nemačkoj, piše BBC.

Osumnjičeni, koji se takođe suočava s optužbama za teško silovanje i mučenje, nalazi se u pritvoru u istočnom francuskom gradu Metzu, objavila je televizija BFMTV. Nemačke novine Bild intervjuisale su komšije supružnika.

Oni su ispričali da im je muškarac rekao da njegova supruga ima rak i da "vrišti od bolova zbog svoje bolesti".

Komšinica je za AFP ispričala da žena nije izlazila iz kuće. Iako je čula krikove, mislila je da je to z7bog njenog zdravstvenog stanja.

- Bio je vrlo pristojan i fin. Ženu sam poslednji put vidla pre desetak godina. Mislila sam da je umrla ili da se odselila - rekla je druga komšinica koja živi u njihovoj ulici.

Policija je u stanu pronašla dnevnik u kojem je muškarac vodio evidenciju svojih postupaka, uključujući i vreme kada joj je davao hranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading