SAMO KEŠ I LUKSUZ NA SVE STRANE! ZLOGLASNA MAFIJA DOLIJALA POLICIJI! Oduzeta vozila visoke klase, luksuzni kamperi i novac - evo čime su se SVE BAVILI! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

19.08.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom stanova i radionica osumnjičenih pronađeno je i privremeno oduzeto više desetina hiljada evra, više stotina hiljada dinara, oružje i municija u nelegalnom posedu i veća količina auto-delova.

SAMO KEŠ I LUKSUZ NA SVE STRANE! ZLOGLASNA MAFIJA DOLIJALA POLICIJI! Oduzeta vozila visoke klase, luksuzni kamperi i novac - evo čime su se SVE BAVILI! (FOTO/VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, na teritoriji Kraljeva i Loznice, uhapsili su sedam osoba, dok se za još jednom traga, zbog sumnje da su u zemljama Evrope krali automobile visoke klase, dovozili ih u Srbiju, prepravljali i prodavali!

Foto: MUP Srbije

 

Ukradeni kamperi

- U ovoj akciji privremeno su oduzeti automobili visoke klase, luksuzni kamperi, kao i kombi vozila koja su, kako se sumnja, od strane ove organizovane kriminalne grupe ukradena na teritoriji zemalja Evropske unije, nakon čega su dovezena na teritoriju Srbije. Ta vozila su, u unapred obezbeđenim garažama, radionicama-štekovima prepravljana i kasnije prodavana na osnovu čega su osumnjičeni ostvarili višemilionsku protivpravnu imovinsku korist - saopšteno je iz MUP-a.

Kao organizatori kriminalne grupe označeni su G. T. (55) i Ž. Č. (46), a lisice su stavljene i A. K.(32), Lj. G. (40), D. Č. (20), D. S. (43) i M. S. (48). Na teret su im stavljena krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, prevara, pranje novca, falsifikovanje isprave i prikrivanje.

Pretresom stanova i radionica osumnjičenih pronađeno je i privremeno oduzeto više desetina hiljada evra, više stotina hiljada dinara, oružje i municija u nelegalnom posedu i veća količina auto-delova.

Foto: MUP Srbije

 

Elektronska oprema

 

- Pronađena je i elektronska oprema za prepravljanje brojeva šasija i motora, kao i veća količina falsifikovane prateće dokumentacije i registarskih oznaka - potvrđeno je iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading