IZ OVE KUĆE JE NIZAMA POBEGLA SA ĆERKOM! Ovde ju je Sulejmanović krvnički prebijao, otkriveno od koga su nasledili dom! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.08.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovoj kući su živeli Nermin Sulejmanović i Nizama Hećimović.

IZ OVE KUĆE JE NIZAMA POBEGLA SA ĆERKOM! Ovde ju je Sulejmanović krvnički prebijao, otkriveno od koga su nasledili dom! (FOTO)

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović u petak 11. avgusta je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović koju je krvnički lišio života dok je sve uživo prenosio na svom Instagram profilu, a potom ubio sina i oca Deniza i Đengiza Ondera.

Nizama je iz kuće u kojoj je živela sa Nerminom pobegla sa desetomesečnom bebom samo nekoliko dana od ubistva, kada ju je Sulejmanović pretukao, a ona ga prijavila za nasilje i tražila mere zabrane prilaska, koje je sudija Opštinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović odbila izdati.

Kuća je bila u vlasništvu bake Nermina Sulejmanovića, koja je preminula pre nekoliko godina, a nalazi se u mestu Mionica III, naselje Humke, prenosi Avaz. U ulici se nalaze još tri kuće, a samo u jednoj je živela porodica dok su ostale napuštene.

Sulejmanović je nakon trostrukog ubistva i sebe lišio života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading