POPIO PIĆE, PA NESTAO U DUNAVU: Prijatelji muškarca iz Donjeg Milanovca koji je NESTAO U DUNAVU, izneli nove detalje!

Autor:

Hronika

06.08.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni muškarac izašao je na obalu, pre oluje, i ušao u vodu kako bi se rashladio.

POPIO PIĆE, PA NESTAO U DUNAVU: Prijatelji muškarca iz Donjeg Milanovca koji je NESTAO U DUNAVU, izneli nove detalje!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Potraga

Spasilačke jedinice MUP još uvek tragaju za muškarcem P.M. (40) iz sela Mosna kod Donjeg Milanovca, koji je poslednji put viđen prošle subote oko 18 sati na plaži vikend naselja u tom gradu.

Nesrećni muškarac izašao je na obalu, pre oluje, i ušao u vodu kako bi se rashladio. Međutim, nakon nekoliko sati, porodica P.M. krenula je da ga traži i na plaži pronašla njegovu garderobu i patike, piše Informer.

- Video sam se sa Pecom bukvalno sat vremena pre nego što je nestao. Čak je u jednom trenutku izašao iz Dunava i pomogao mi da pomerim čamac. Tada sam ga pitao da li zna da pliva, a on mi je odgovorio da zna - priča za Informer Miroslav Žikić iz Mosne, poznanik nestalog muškarca.

Napominje kako je, nakon toga, ponudio P.M. da ga odveze do kuće u Mosni, na šta je ovaj pristao.

- Nismo prešli ni 50 metara, a on je video nekog poznanika, zamolio me da zaustavim kola, a nakon toga izašao iz automobila i otišao da se pozdravi sa njim. Čuo sam da su svratili do jednog restorana kako bi popili piće. Pretpostavljam da se nakon toga vratio na plažu nakon čega mu se gubi svaki trag - objavšnjava Miroslav.

Naglašava da je znao kako P.M. nije bio dobar plivač, ali da nije hteo da insistira na tome.

- Nisam želeo da se mešam oko toga da li zna dobro da pliva ili ne. Da sam znao da će se, nakon što je izašao iz kola, vratiti na plažu, ubedio bih ga da ne radi to i da krene sa mnom ka kući - kaže Miroslav Žikić za Informer.

U međuvremenu, meštani sela Mosna, od ranih jutarnjih sati, zajedno sa pripadnicima Vatrogasne jedinice iz Zaječara, tragaju za nestalim muškarcem.

- Od jutros smo ga tražili gliserom po reci. Najviše bih voleo da se negde sakrio jer je imao taj običaj, kada malo pretera sa alkoholom. Međutim, sada ga nigde nema. Očekujemo dolazak ronilačke jedinice - priča prijatelj nestalog P.M., Saša Nikolić.

Inače, P.M je živeo u porodičnoj kući sa roditeljima u selu Mosna. Radio je nekada u Rudniku bakra u Majdanpeku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading