NAJTUŽNIJE PISMO OŽALOŠĆENE MAJKE ZA STRADALU DECU: Zašto Nikolina ovog leta nije otišla na more, a Melisa sa ocem da vozi traktor? (FOTO)

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

03.08.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka kojoj je sin stradao u nesreći, a ubica nije osuđen, objavila je potresno pismo

NAJTUŽNIJE PISMO OŽALOŠĆENE MAJKE ZA STRADALU DECU: Zašto Nikolina ovog leta nije otišla na more, a Melisa sa ocem da vozi traktor? (FOTO)

Foto: facebook.com

Majka dečaka Dušana Mićića (18) iz Sremske Mitrovice, koji je u junu 2019. godine usmrćen dok je vozio bicikl, napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk potresnu objavu, kojom našu decu, žrtve bahatih vozača, želi da otme od zaborava i ujedno apeluje da se bahatim vozačima povećaju kazne.

Njenu objavu prenosimo u celosti:

- Zašto ova deca nisu na letovanju sa svojom porodicom, društvom...??? Zašto Dušan nije odveo svoju Sariju na more,a obećao joj je? Zašto Nikolina nije bila sa svojim sestrama na moru? Zašto Ivan nije odveo svoju decu na letovanje, zašto Nina nije završila započeto i možda odahnula sa drugovima na letovanju... Zašto Dimitrije nije u svom dvorištu da brine o sestri kad i stariji brat više nije tu? Zašto se Admirov otac iscrpljuje proučavajući sve pravne osnove jer nikom ne veruje? Zašto Melisa i ovog leta nije vozila traktor, zašto Bogdan nije otišao na more sa roditeljima, zašto Maksimova majka i dalje plače, umesto da je sa svojim sinovima negde na odmoru? Zašto Despotovi roditelji nemaju veru ni u šta izgubivši svog jedinca, zašto Borisov tata deli divne uspomene umesto da ih i dalje živi sa Borisom? Zašto je Vukašinova majka ostala sama i bez podrške, zašto je Nađina majka tako krhka i uzdrmana bez svoje mezimice, zašto mnoga divna deca sa ove fotografije poput Luke, Stefana, Damira, Aleksandra, Darka... nisu sa svojim roditeljima negde na odmoru i zašto ovo nije samo ružan san, nego tužna istina... Zašto i dokle???? - napisala je očajna majka.

Njenog sina usmrtio je vozač automobila BMW sa probnom dozvolom dok se iz sporedne uključivao u ulicu u kojoj je Dušan vozio bicikl. Njena porodica ni četiri godine kasnije ne može da žali u miru jer nisu dobili pravdu - optužnica protiv sada 22-godišnjeg vozača, vršnjaka njenog sina Dušana, nikada nije podignuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading