"SINE, TADA SI MI REKAO "VOLIM TE"! FALIŠ MI DO BOLI, DO BOLI!" Nenad Periš objavio potresnu poruku na dan kada je njegov sin trebalo da napuni 29 GODINA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.07.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matejevo telo pronađeno je u Dunavu na Adi Huji u Beogradu.

"SINE, TADA SI MI REKAO "VOLIM TE"! FALIŠ MI DO BOLI, DO BOLI!" Nenad Periš objavio potresnu poruku na dan kada je njegov sin trebalo da napuni 29 GODINA! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika, MUP hr

Nenad Periš, Matej Periš

Perišev otac, Nenad, pet meseci je tragao za svojim sinom od kojeg nije bilo ni traga ni glasa. Nažalost, Matejevo telo pronađeno je u Dunavu na Adi Huji u Beogradu, a obdukcija je pokazala da se utopio.

Juče, na dan kada je Matej trebalo da slavi svoj 29. rođendan, oglasio se njegov otac Nenad potresnom porukom koju prenosimo u celosti:

- Pre dve godine na današnji dan bio sam kao i danas, večeras u ovoj dalekoj zemlji, pričali smo. Rekao si mi tada "volim te"... Danas evo na isti dan koji nisam ni mogao zamisliti da će doći ja tebi kažem fališ mi, do boli, do boli...Danas kada na bi na tvojoj torti bilo 29 sveća grlim te svom snagom. Zajedno smo kao i tada, zajedno zauvek - stoji u objavi Periša.

 

 

Podsetimo, Splićanin Matej Periš došao je u Beograd kako bi sa prijateljima dočekao Novu godinu, međutim, nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. kada je izašao iz kluba "Gotik". U njegovu potragu se uključio ceo region, a niko nije ni slutio da će njegovo telo biti pronađeno skoro pola godine kasnije, kilometrima daleko od mesta gde ga je poslednji put snimila kamera na video-nadzoru.

Mornari su 18. maja u Dunavu na Adi Huji uočili telo za koje će se nekoliko dana kasnije ispostaviti da je telo Mateja Periša.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

28.07.2023 16:07

Srecan rodjendan Matej, neka te andjeli cuvaju