OTIŠAO DA ZARADI ČASNO HLEB ZA PORODICU, PA POGINUO! Prijatelji nastradalog Kemala na kojeg je palo drvo, u suzama se opraštaju od njega: "DECA ĆE SA PONOSOM ISTICATI IME SVOGA OCA"!

Autor:

Hronika

26.07.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana nastradalog muškarca biće održana danas u tutinskom selu Dolovo.

OTIŠAO DA ZARADI ČASNO HLEB ZA PORODICU, PA POGINUO! Prijatelji nastradalog Kemala na kojeg je palo drvo, u suzama se opraštaju od njega: "DECA ĆE SA PONOSOM ISTICATI IME SVOGA OCA"!

Foto: printscreen/drustvene mreze

Kemal S. (36) iz sela Dobovo kraj Tutina, poginuo je u šumi kada se na njega obrušila bukva. Nažalost, nesrećni mladić tada je dobio teške povrede glave od kojih je preminuo.

Nakon saznanja da je Kemal tragično izgubio život, na društvenoj mreži Fejsbuk, prijatelji i porodica oprostili su se od mladića tužnim rečima.

- Jedna plemenita duša se vratila svome Gospodu. Sve nas je rastužila vest da je naš dobri zemljak, poznanik, komšija i prijatelj doživeo nesreću gde je otišao da zaradi časno za hleb svojoj porodici. Krasila ga je prirodna lepota, vedro i milo lice, a nadasve poštenje, plemenitost i dobrota. Siguran sam da će njegova deca u budućnosti sa ponosom isticati ime svoga oca. Molim se da njegova porodica dobije snage da istraje u iskušenju koje ih je zadesilo - glasilo je u objavi, na koju niko od Kemalovih prijatelja nije ostao ravnodušan.

Inače, Kemalova porodica se dugi niz godina bavi radom u šumi kao jednim od izvora prihoda.

Kemal je iza sebe ostavio suprugu i dvoje maloletne dece. Sahrana nastradalog muškarca biće održana danas u tutinskom selu Dolovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading