MAJKA KOJA JE POKUŠALA DA UGUŠI DEVETOMESEČNU BEBU DANAS NA SASLUŠANJU: O monstruoznom činu progovoriće pred tužiocem!

Autor:

Hronika

17.07.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba je sa ocem smeštena na odeljenju kladovske bolnice. Navodno ima vidljive tragove na vratu koji ukazuju da je davljenja bilo.

MAJKA KOJA JE POKUŠALA DA UGUŠI DEVETOMESEČNU BEBU DANAS NA SASLUŠANJU:  O monstruoznom činu progovoriće pred tužiocem!

Foto: Shutterstock

Majci A. A. (20) iz okoline Kladova, koja je navodno pokušala da uguši svoju devetomesečnu bebu određen je pritvor u trajanju od 48 sati. Policija je u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, njoj izrekla i meru udaljavanja iz stana i zabranu kontakta sa detetom.

Ova mlada majka u okviru vremena za zadržavanje treba da bude izvedena ispred tužioca na saslušanje. 

Upravo radimo na tom predmetu i u toku današnjeg dana trebalo bi da se A. A. sasluša. O detaljima znaće se nakon detaljnog dokaznog postupka, ali sigurno je da će se naložiti da majka bude podvrgnuta medicinskom veštačenju, kako bi se utvrdilo njeno psihičko stanje - navode za Informer u Osnovnom javnom Tužilaštvu u Negotinu kome je povereno vođenje ovog slučaja.

Prema pisanju medija, beba je sa ocem smeštena na odeljenju kladovske bolnice. Navodno ima vidljive tragove na vratu koji ukazuju da je davljenja bilo.

- Ono što je najbitnije beba je u stabilnom zdravstvenom stanju - rekao je sagovornik.  

Podsećamo, policija u Kladovu juče je slobode lišila A. A. iz okoline ovog mesta, zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Policija je u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, majci A. A. izrekla i meru udaljavanja iz stana i zabranu kontakta sa detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading