SUĐENJE ZA UBISTVO BLAŽA ĐUROVIĆA POČINJE ISPOČETKA: Pred porodicom ga izrešetali sa 29 metaka!

Autor:

Hronika

11.07.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni se terete da su 10. marta 2018. u beogradskom naselju Dušanovac, iz vatrenog oružja, ispalili 29 metaka i ubili Blažu Đurovića, a nakon toga zapalili vozilo.

SUĐENJE ZA UBISTVO BLAŽA ĐUROVIĆA POČINJE ISPOČETKA: Pred porodicom ga izrešetali sa 29 metaka!

Foto: ST/D. KADIĆ

Iako je pretres, gotovo doveden do pred kraj, suđenje Darku Veskoviću Priki i Nemanji Ivanovu, optuženima za ubistvo Blaža Đurovića, odložen je danas u Višem sudu u Beogradu, jer je predmet dobila nov sudija, a promenjen je i jedan član veća.

Tako je, pripremno ročište, odnosno početak novog suđenja zakazan za kraj septembra, kada će optuženi ponovo moći da se izjasne o krivici.

Obojica optuženih, nisu danas dovođeni u beogradsku Palatu pravde na pretres.

Oni se terete da su 10.marta 2018. u beogradskom naselju Dušanovac, iz vatrenog oružja, ispalili 29 metaka i ubili Đurovića, a nakon toga zapalili vozilo.

Na teret im se stavljaju krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Obojica optuženih negiraju izvršenje dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading