OTKRIVAMO GDE SE KRIO BOKSER BATINAŠ: Imao saučesnike u prikrivanju dokaza

Autor:

Hronika

10.07.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji su Petra M. koji je krvnički pretukao dvojicu mladića , dva dana krili u jednom stanu kod Beogradske Arene.

OTKRIVAMO GDE SE KRIO BOKSER BATINAŠ: Imao saučesnike u prikrivanju dokaza

Foto: Privatna arhiva, Printscreen

Petar Mauković
 

Petar Mauković (39) koji je 1. jula, kao radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života M.V slomivši mu lobanju, dok je S.V. naneo lake telesne povrede, krio se dva dana u jednom stanu na Novom Beogradu, u blizini Štark Arene!

Foto: Privatna arhiva

Nasilni bokser bio drogiran i pijan

Izvor Republike i Srpskog telegrafa otkriva da se nasilnik skrivao uz pomoć prijatelja, pobegavši sa lica mesta, gde su ostali povređeni, dok skroz nije prošlo dejstvo droge i alkohola koje je konzumirao pred sukob sa gostima splava koji je obezbeđivao. 

- Bio je "urađen" kao zver i čekalo se da ispari alkohol i prođe dejstvo kokaina koji je uzeo pre nego što je prebio momke. Kad je postao "čist", na nagovor prijatelja se prijavio policiji - ispričao je naš izvor. 

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, trećeg jula, Petar Mauković se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Inače, nasilnik je sin lažne Laure, tužiteljke Ljiljane Mauković, zaposlene u Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Ova tužiteljka, zimus se u tajkunskim medijima posebno isticala u napadima na glavnog javnog tužioca, iako su tužilački organi odbacili sve prijave ove i drugih lažnih "Laura", ocenivši ih kao neosnovane. 

Boksera nasilnika brani njegov rođeni brat, advokat Srđan Mauković.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju. 

Foto: republika

Petar M. iz obezbeđenja splava tukao gosta dok mu nije slomio lobanju

Podsetimo, do nasilja je došlo1. jula oko 00.40 časova ispred ulaza na splav na Savskom keju, najpre je radnik obezbeđenja M.K. ušao u raspravu sa M.V. i S.V, u koju se  Petar M. uključio, pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara oštećene u predelu glave i tela.

M.V. je pokušao da beži, ali je Petar M nastavio da ga udara i on je pao, a Petar M. mu je zadao još jedan udarac u predelu glave pesnicom, nanevši mu time teške telesne povrede opasne po život u vidu preloma temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje.

Dok je M.V. ostao da leži, Petar M. je nastavio da udara S.V. pesnicom u predelu glave i tela, nanevši mu lake telesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mesta. Kamere su zabeležile događaj i snimci su izuzeti i predati tužilaštvu. 

- Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vreme je pokušavao da razdvoji boksera od dva mladića na koja je krvnički nasrtao, ali je Petar protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi nastavio pesnicama da ga udara u glavu - prepričao je izvor Republike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading