JEZIVO! POGLEDAJTE SLIKU DELA TELA NA KOM JE NOA NOSILA TETOVAŽU KOJU JE MONSTRUM SAČUVAO: Pokušao da uništi celo njeno telo, a ostavio samo ovo (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

10.07.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica je sa Noine butine isekao deo kože na kojem je tetovaža leptira

JEZIVO! POGLEDAJTE SLIKU DELA TELA NA KOM JE NOA NOSILA TETOVAŽU KOJU JE MONSTRUM SAČUVAO: Pokušao da uništi celo njeno telo, a ostavio samo ovo (FOTO)

Foto: Instagram.com

Noa

Noa Milivojev (18) je nestala 17. juna u Beogradu, a onda je u četvrtak pronađena mrtva u stanu svog dečka Ognjena Dabetića (33).

On je nakon hapšenja priznao da ju je udavio u svom stanu u centru Beograda, a onda njeno telo raskomadao i delove istopio u kiselini.

Međutim, prema našim saznanjima, ubica je sa Noine butine isekao deo kože na kojem je  tetovaža leptira.

Poznato je da leptir simboliše slobodu, što govori da je monstrum na taj način hteo da joj oduzme slobodu simbolično čak i nakon njene smrti.

Na snimcima na kojima se vidi ovaj deo Noinog tela, na kome je tetovaža leptira, mogu se uočiti i povrede koje liče na rane nastale usled samopovređivanja, radi se o brojnim posekotinama, koje su bile primetne ne samo na butinama, nego i na rukama i licu.

Podsetimo, sumnja se da je Ognjen Dabetić devojku najpre zadavio kablom, a zatim je njeno telo raskomadao nožem i potopio ga u kiselinu. Međutim, nož kojim je počinio stravičan zločin navodno još nije pronađen, a sumnja se da ga je bacio u Savu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading