CRNOGORAC POKUŠAO DA MONSTRUOZNO SILUJE NOVOSAĐANKU! Odvezao je na Šodroš, pa zahtevao od mučene devojke jednu stvar - pokušala da pobegne ali on je ščepao za KOSU!

Autor:

Hronika

08.07.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su se napadač i žrtva upoznali nekoliko sati pre incidenta na ulici na Limanu.

CRNOGORAC POKUŠAO DA MONSTRUOZNO SILUJE NOVOSAĐANKU! Odvezao je na Šodroš, pa zahtevao od mučene devojke jednu stvar - pokušala da pobegne ali on je ščepao za KOSU!

Foto: www.profimedia.rs

Silovanje

Suđenje crnogorskom državljaninu M. K. (38), optuženom da je 10. jula prošle godine pokušao da siluje tada dvadesetogodišnju Novosađanku na nasipu kod Šodroša, zakazano je za 6. septembar.

Sumnja se da su se napadač i žrtva upoznali nekoliko sati pre incidenta na ulici, na Limanu IV, kada joj je on prišao i započeo razgovor. Posle toga su otišli u jedan kafić na piće, a potom da se provozaju njegovim motociklom.

Tridesetosmogodišnjak je devojku, navodno, u ranim jutarnjim satima odvezao na Šodroš gde je, kada je zaustavio motor, od nje zahtevao oralni seks. Devojka je pokušala da pobegne, ali je M. K. uhvatio za kosu i vukao.

Novosađanka je uspela da se otrgne, da bi prilikom bežanja pala i lakše se povredila. Slučaj je odmah prijavila policiji, međutim, M. K. je uhapšen tek 1. novembra, odnosno, četiri meseca kasnije. Od tada se nalazi u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading