PRAVDA! Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo Noe!

Autor:

Hronika

08.07.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenom O.D. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo.

PRAVDA! Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo Noe!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je O.D. odredio pritvor koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

- Pritvor je prema okrivljenom određen iz zakonskih razloga predviđenih odredbom člana 211 stav 1 tačka 2, 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - navodi se u saopštenju Višeg suda.

Okrivljenom O.D. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo iz člana 114 stav 1 tačka 1 Zakonika o krivičnom postupku.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading