BIZARAN POTEZ! Svi se naježili kada su videli objavu DEVOJKE Zorana Marjanovića o NJEGOVOJ JELENI! (FOTO)

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

05.07.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova neverovatna objava na Fejsbuku nije dobila nikakvu reakciju Zoričinih prijatelja

BIZARAN POTEZ! Svi se naježili kada su videli objavu DEVOJKE Zorana Marjanovića o NJEGOVOJ JELENI! (FOTO)

Foto: N. Pančić

Zorica Mitrović

Devojka Zorana Marjanovića, koji čeka odluku Apelacionog suda o zatvorskoj kazni koju mu je dodelio Viši sud za ubistvo supruge Jelene, podelila je pre dva dana bizarnu objavu na svom Fejsbuku.

Foto: facebook.com

Zoričina objava na Fejsbuku

U pitanju je srceparajuća pesma Zoranove supruge "Kaži anđele", koju je on obelodanio tek posle njene smrti i naglasio da nosi poruku molitve, kao i da ju je napisao Dragan Milošević, kojem je ta pesma, takođe, bila molitva jer se borio od kancera.

Može se zaključiti da se upravo tom pesmom Zoranova devojka, Zorica Mitrović, moli za svog dragog, odnosno za to da bude oslobođen krivice za ubistvo pevačice. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/ata images/printscreen

 

Međutim, šokantno je da je za tu priliku odabrala baš Jeleninu pesmu, i uz nju stavila emotikone sa dva povezana srca.

Ta neverovatna objava na Fejsbuku nije dobila nikakvu reakciju Zoričinih prijatelja.

Zoran Marjanović je za pesmu "Kaži anđele" radio aranžman i muziku, a nakon njenog objavljivanja u maju 2016. godine rekao je kakva se tuga krije iza te balade.

Foto: N. Pančić

Zorica i Zoran

- Reči su moja autobiografija, ali i njena biografija. Otac joj je umro od raka, stric, strahovala je za majku, koja je takođe obolela od raka. I onda se desi ovakva tragedija. Jeca je bila normalna i uvek nasmejana osoba, naš anđeo. Tuga koju je očigledno osećala u sebi verovatno joj je pomogla da mojoj molitvi donese posebnu notu. Iskreno se nadam da će ubica brzo biti uhapšen - rekao je Marjanović tada.

Jelena Marjanović ubijena je nepoznatim predmetom na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, a za to je prošle godine u julu na 40 godina zatvora nepravosnažno osuđen njen suprug Zoran, koji sada čeka odluku Apelacionog suda o toj kazni, odnosno da li će biti smanjena, ukinuta, ili će suđenje krenuti ispočetka.

Republika

Foto: N. Pančić

Zorica burno reagovala u sudnici

Zoricu Zoku Mitrović Zoran je prvi put predstavio javnosti na dan presude za ubistvo pevačice, kada ju je doveo u Viši sud.

Kada je čula da je osuđen na 40 godina zatvora urlala je u sudnici i izletela napolje, a na sednicama Apelacionog suda se nije pojavljivala. Tada su Zoranu podršku dolascima pružali samo brat Miloš i sin Uroš.

Advokat: Ništa se ne zna o presudi

Jedan od četvorice advokata Zorana Marjanovića, Nikola Dumnić, rekao nam je danas da se odluka Apelacionog suda još uvek čeka.

- Još uvek nema nikakvih informacija, ništa ne znamo - istakao je Dumnić za Republiku.

U prilogu možete poslušati srceparajuću pesmu Jelene Marjanović "Kaži anđele":

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading