ONA JE PRVA ŽENA ZORANA MARJANOVIĆA: Evo čime se bavi i kako reaguje na pitanja o bivšem

Autor:

Hronika

20.06.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja i Zoran su se venčali 1998. godine u jednoj beogradskoj opštini.

ONA JE PRVA ŽENA ZORANA MARJANOVIĆA: Evo čime se bavi i kako reaguje na pitanja o bivšem

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pre braka sa Jelenom, Zoran Marjanović bio je oženjen Sanjom, sa kojom ima sina Uroša. Par se razišao posle godina braka, a ona sada živi na Novom Beogradu u stanu svojih roditelja. Sanja se nakon razvoda od Zorana ponovo udala i u braku sa novim suprugom ima ćerkicu koja sada pohađa drugi razred osnovne škole. 

Sanja i Zoran su se venčali 1998. godine u jednoj beogradskoj opštini.

"Ona je do braka sa Zoranom živela sa roditeljima i sestrom. Nakon razvoda od Zorana se vratila u roditeljski stan na Novom Beogradu. Tada je vratila svoje devojačko prezime. Jedno vreme je u kraju držala salon za negu lepote, ali ga je zatvorila. Njeni roditelji su se razveli i ne žive više u tom stanu", ispričale su ranije Sanjine komšije za Informer i dodaju:

"Kod Sanje dolazi njen sin Uroš, koga ima iz braka sa Zoranom. Sanja i njen drugi suprug su dobre komšije. Sanjin i Zoranov sin je posle njihovog razvoda pohađao osnovnu školu na Novom Beogradu, gde mu živi majka. Vikendom je viđao oca i išao u Borču. Pričalo se da je između njih bila borba za starateljstvo nad sinom. Posle osnovne škole, sin Uroš je prešao da živi kod oca", rekao je izvor.

Drži brzu hranu i nikom ne priča bivšem

U komšiluku Sanju svi znaju, ali ne znaju čime se bavi. Prema nezvaničnim informacijama, ona je vlasnik jednog poznatog restorana brze hrane u drugom delu grada. Na pomen njegovog imena Sanja samo odmahne rukom i tako prekida svaku priču o bivšem.

"Deluje vrlo ravnodušno kad je on u pitanju, kao da je ništa ovo ne dotiče, ma neće da čuje za njega. Važan joj je samo njihov sin. Kad god joj neko spomene Zorana ona ne želi da govori o tome", kaže jedna Sanjina komšinica.

Marjanović se nakon razvoda sa Sanjom oženio pevačicom Jelenom Krsmanović- Marjanović, sinom harmonikaša pokojnog Dušana Duleta Krsamnovića, koji je nastupao po beogradskim lokalima. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading