DEČAK NAKON TUČE ZAVRŠIO U URGENTNOM: Grupa mladića napala dva maloletnika u Nišu - jednog pogodili punom limenkom u glavu!

Autor:

Hronika

03.07.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U niškoj policiji je potvrđeno da im je Hitna pomoć prijavila da su intervenisali u 21.25 časova i da je jedan maloletnik prevezen u Urgentnom.

DEČAK NAKON TUČE ZAVRŠIO U URGENTNOM: Grupa mladića napala dva maloletnika u Nišu - jednog pogodili punom limenkom u glavu!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Dečak star 16 godina prevezen je u Urgentni centar Univerzitetskog - kliničkog centra u Nišu, nakon što ga je u tuči, za sada nepoznati napadač pogodio limenkom piva u glavu, saznaju beogradski mediji. Tuča u kojoj je povređen maloletnik desila se sinoć oko 21.25 časova na Bulevaru Nemanjića, na autobuskom stajalištu kod kružnog toka, ispred Tržnog centra "Delta planet".

Kako se saznaje, do sukoba je došlo kada je grupa mladića iz za sada nepoznatih razloga napala dvojicu šesnaestogodišnjaka, od kojih je jedan pogođen punom limenkom piva u glavu.

U niškoj policiji je potvrđeno da im je Hitna pomoć prijavila da su intervenisali u 21.25 časova i da je jedan dečak star 16 godina prevezen u Urgentni centar, piše Blic.

Kako se saznaje u UKC Niš, dečak srećom nije teže povređen - zadobio je samo oguljotine na glavi i laktu.

- Pacijenta je pregledao hirurg i neurohirurg nakon čega je pušten na kućno lečenje jer nije imao povrede koje zahtevaju hospitalizaciju - rečeno je u UKC Niš.

Niška policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading