JEZIV PRIZOR NA MESTU OBRAČUNA NA ČUKARICI: Maloletnik nožem do smrti izbo Marka - tragovi krvi vidljivi i danas, scena kao iz HORORA (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.07.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se desio u blizini osnove škole, ali van školskog dvorišta na Žarkovi na Čukarici.

JEZIV PRIZOR NA MESTU OBRAČUNA NA ČUKARICI: Maloletnik nožem do smrti izbo Marka - tragovi krvi vidljivi i danas, scena kao iz HORORA (VIDEO)

Foto: V LUkic

Ubistvo na Čukarici

Maloletnik (17) uhapšen je noćas oko ponoći zbog sumnje da je nožem do smrti izbo Marka A. (31), a njegovog prijatelja Branka D. (27) teško ranio u Žarkovu na Čukarici. Dan nakon zločina na licu mesta su i dalje vidljivi tragovi krvi.

Osumnjičenog maloletnika uhapsili su inspektori odeljenja za ubistva i to nakon intenzivne potere.

- Navodno, maloletnik se pre izvesnog vremena sukobio sa Markom A. i Brankom D. i oni su ga tada pretukli. Prve indicije iz istrage ukazuju da se on od tada spremao da im se osveti i samo je čekao priliku da ih napadne - kažu.

Prema njegovim rečima ubistvu je prethodila svađa trojice muškaraca, da bi nakon toga osumnjičeni izvadio nož i brutalno izbo Marka A. i Branka D.

Zločin se desio u blizini osnove škole, ali van školskog dvorišta.

O hapšenju maloletnika se oglasio i MUP.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija brzom akcijom uhapsila su sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je sinoć na Čukarici dvadesetsedmogodišnjem muškarcu nožem naneo povrede, a potom i usmrtio muškarca starosti 31 godinu koji je pokušao da ih razdvoji. 

 

 

Grupa mladića sedela je na klupici sinoć blizu osnovne škole u Žarkovačkoj ulici kada im je prišao napadač.

Sukob je krenuo od međusobnog "dobacivanja" i svađe, potvrđuje očevidac. Ubijeni mladić je bio poznat pod nadimkom "Kaspi", a za njega imaju reči hvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading