MOTIV ZLOČINA SUKOB OKO NARKOTIKA? Istraga ubadanja na Čukarici ide u više pravaca - jedan mladić ubijen, drugi ranjen!

Autor:

Hronika

03.07.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjeni mladić Branko D. (27) ima policijski dosije.

MOTIV ZLOČINA SUKOB OKO NARKOTIKA? Istraga ubadanja na Čukarici ide u više pravaca - jedan mladić ubijen, drugi ranjen!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto zločina

Beogradska policija ispituje motive ubistva Marka A. i teškog ranjavanja Branka D. koji su se dogodili sinoć na Čukarici. Prema saznanjima beogradskih medija, istraga ide u više pravaca, a jedan od njih je sukob oko narkotika.

Šta je dovelo do tuče, a potom i stravičnog ubistva u blizini osnovne škole na Čukarici otkriće i dva svedoka koja su bila u blizini mesta zločina i videli kada je maloletnik L.Š. (17) nožem izbo Marka A. i Branka D, piše Blic.

Nezvanično, sumnja se da je motiv zločina sukob oko narkotika.

Podsetimo, trojica mladića su sedela na klupi, kada im je prišao pomahnitali napadač. Nakon kratkog koškanja, dobacivanja i svađe, napadač je nasrnuo oštrim predmetom na mladiće i tom prilikom nasmrt izbo Marka A, ranio Branko D, dok je treći mladić ostao nepovređen.

Ubijeni mladić bio poznat pod nadimkom "Kaspi"

Kako se nezvanično saznaje, ubijeni mladić koji je zadobio četiri ubodne rane, živeo je u soliteru u blizini, svi imaju samo reči hvale za njega, a u kraju je bio poznat pod nadimkom "Kaspi".

Ranjeni mladić ima policijski dosije

Prema nezvaničnim saznanjima, ranjeni mladić Branko D. (27) ima policijski dosije, a za sada nije poznato da li su ubijeni i ranjeni mladić poznavali ubicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading