Devetogodišnjak se obesio zbog tuge za sestrom bliznakinjom!

Autor:

Hronika

19.02.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selo Skela kraj Obrenovca zanemelo je od užasa koji je u subotu uveče pogodio njihove susede porodicu Dragojlović. Devetogodišnji Uroš, sreća i ponos dede Milića Dragojlovića koji mu je ostao posle smrti sina Milosava, obesio se u šupi dvorišta porodične kuće zbog tuge za sestrom bliznakinjom!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Teška tuga

Potraga

Dečak, kako kažu meštani, sa pet godina ostao je bez oca, a kasnije i bez sestre Aleksandre i majke Bajre, koje su se odselile u BiH nakon što se majka preudala. Mališan nije mogao da izdrži tugu što je razdvojen od njih i odlučio se na strašan korak - okončao je život koji je bio na samom početku.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nesrećni mališan otišao zbog tuge za majkom i sestrom

- Stalno je vapio za majkom i sestrom. Teško je podnosio to što je razdvojen od njih. Tog dana se ponašao normalno, kao i svako dete. Igrao se, a onda je otišao kod strica i strine i tamo gledao crtane filmove na televiziji. Krenuo je kući, kod dede, tu odmah u komšiluku.

- Ali kada je već uveliko bio mrak, a Uroš se nije pojavljivao, deda Milić Dragojlović je digao uzbunu. Rodbina i komšije počeli su da ga traže, a onda su oko ponoći u šupi zatekli dete kako visi obešeno na konopcu - prepričava užas jedan od komšija Dragojlovića.

Kako navodi, u prvi mah su ljudi pomislili da je u pitanju nesreća, da je dečja igra pošla naopako. Onda je ustanovljena strašna istina - dečak se ubio zbog tuge za majkom i sestrom bliznakinjom oko 18.45.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nezapamćena tragedija

Posete

- Urošev otac Miroslav je poginuo u saobraćajnoj nesreći u junu 2014. godine. On i Bajra su izrodili četvoro dece - blizance Aleksandru i Uroša i još dve ćerke Sanju i Tatjanu. Bajra se pre dve godine preudala za čoveka iz Kalesije u Bosni i Hercegovini i odvela je tamo ćerke, dok je Uroš ostao sa babom i dedom. Ali nije ga zaboravila. Bajra je dolazila, a i dečakova sestra Aleksandra je tokom raspusta bila u Srbiji. Majka je htela i za Uroša da sredi dokumenta da bi i on mogao njih da poseti u Kalesiji, ali nije imala dovoljno novca - kaže rođak porodice Dragojlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading