SRBI PRODAVALI KOKAIN U CIRIHU! Akcija policije u Švajcarskoj: Narko-dileri uhvaćeni na delu!

Autor:

Hronika

19.06.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U akciji policije u Švajcarskoj je zaplenjeno oko kilogram kokaina.

SRBI PRODAVALI KOKAIN U CIRIHU! Akcija policije u Švajcarskoj: Narko-dileri uhvaćeni na delu!

Foto: printscreen

Švajcarska policija

Istražitelji kanotalne policije u Cirihu uhapsili su dvojicu državljana Srbije, starosti 29 i 37 godina, zbog sumnje da su prodavali kokain.

Naime, istražitelji su saznali za dvojicu muškaraca za koje se sumnja da su trgovali narkoticima u Distriktu 11 u Cirihu, te su ih zaustavili prilikom akcije i proverili.

- Sve se desilo u četvrtak, 15, juna. Kod dvojice Srba u tom momentu pronađeno je oko 150 grama kokaina, a kasnije, nakon pretresa kuće, nađeno je i zaplenjeno oko kilogram kokaina - prenosi švajcarski Polizei.news.

Dvojica srpskih državljanina uhapšena su na licu mesta, a nakon policijskog saslušanja, osumnjičeni dileri droge privedeni su javnom tužilaštvu.

Javno tužilaštvo u Cirih-Sihlu podnelo je zahtev nadležnom sudu za prinudne mere za istražni zatvor. Pretpostavka nevinosti važi do pravosnažne osude.

BONUS  VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading