GLUMAC PREKRŠIO SVE MOGUĆE ZAKONE: Trifunović nije imao dozvolu za motocikl!

Autor:

Hronika

13.06.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović motocikl vozio bez dozvole.

GLUMAC PREKRŠIO SVE MOGUĆE ZAKONE: Trifunović nije imao dozvolu za motocikl!

Foto: St/N. Pančić

Sergej Trifunović

Glumac i bivši(neuspešni) lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović prilikom udesa koji je izazvao na Vračaru, nije imao dozvolu za upravljanje motocikom, saznaje Republika.

Kako je za naš portal ispričao dobro obavešten izvor iz policije, Trifunović je tog dana prekršio sve moguće zakone. 

- Nakon udesa utvrđeno je da je Trifunović bio pod dejstvom narkotika: kanabisa i kokaina, međutim, to nije sve. Glumac i pored toga što je koristio nedozvoljene supstance, nije čak imao ni dozvolu za upravljanje motocikom, što znači da je motor vozio bez dozvole - ispričao je naš izvor. 

Podsetimo, Republika je juče prva pisala o incidentu koji je Sergej Trifunović imao 28. maja na Vračaru, nakon čega je i prividen. 

On je učestvovao u udesu na Vračaru, vozeći motor vespa GTS, i to pod duplim dejstvom narkotika: kanabisa i kokaina. Do sudara je došlo 28. maja, na Vračaru, nešto oko 19.40, na uglu Mekenzijeve i Ivana Đaje. Zbog potvrde o tome da je bio pod dejstvom narkotika, Trifunoviću je određeno zadržavanje - pisala je Republika.

UGROZIO BEZBEDNOST NOVINARA SRPSKOG TELEGRAFA

Glumac i političar u pokušaju, Sergej Trifunović je, po starom dobrom običaju, po ko zna koji put, pokušao da ugrozi bezbednost novinara, koji mu, kako naša profesija i nalaže, postavljaju pitanja pre objave teksta.

Naime, na pitanje našeg novinara da li ima komentar povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila, a u kojoj je učestvovao, Trifunović je kratko odogovorio ,,Kako to mislite "novinar" Srpskog telegrafa??", nakon čega je na svom Instagram nalogu objavio prepisku, uz broj telefona našeg novinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading