Troje privedeno zbog sumnje da su učestvovali u oružanom obračunu! Policija u Subotici privela 113 ilegalnih migranata!

Autor:

Hronika

18.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je oko 13 sati došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, u šumi Tresetišta u subotičkom naselju Makova sedmica. Ranjeno je, kako se navodi troje migranata, u obračunu vatrenim oružjem dve migrantske grupe, koji su zbrinuti u Opštoj bolnici Subotica i više nisu životno ugroženi.

Troje privedeno zbog sumnje da su učestvovali u oružanom obračunu! Policija u Subotici privela 113 ilegalnih migranata!

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su juče, u akciji pojačane kontrole migranata, na više lokacija na području Policijske uprave u Subotici, pronašli 113 iregularna migranta.

Ova akcija sprovedena je na području grada Subotice, Palića i šire okoline, a migranti su prevezeni u prihvatni centar.

Akcija je sprovedena u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, a policija će i u narednom periodu sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i migranata.

Da podsetimo, juče je oko 13 sati došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, u šumi Tresetišta u subotičkom naselju Makova sedmica. Ranjeno je, kako se navodi troje migranata, u obračunu vatrenim oružjem dve migrantske grupe, koji su zbrinuti u Opštoj bolnici Subotica i više nisu životno ugroženi.

Kako saznajemo radi se o migrantima iz Avganistana. Policija je u toku dana jakim policijskim snagam češljala šumu na Makovok sedmici, gde je locirano više policijskih automobila i policajaca. U toku dana je privedeno još troje migranata, osumnjičenih da su učestvovali u jučerašnjem obračunu, a do sada je pronađeno još 113 iregularnih migranata, koji je policija trenutno smestila u Prihvatnom centru Subotice.

Građani Makove sedmice su upozoreni da se ne kreću u području šume Makove sedmice, kao i kelebijske šume, jer će policija i narednih dana kontrolisati kretanje migranata, kako bi građani bili sigurni i slobodno se kretali svojim naseljem.

Lane je u julu mesecu, u sličnom obračunu migrantskih grupa, na istoj lokaciji, ranjeno šestoro migranata a jedan je izgubio život u vatrenom obračunu, koji se odvijao zbog, kako se tvrdilo ilegalnog bavljenja dve grupe migranata krijumčarenjem ljudi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading