OVO SU DETALJI ORUŽANOG SUKOBA MIGRANATA KOD SUBOTICE: Trojica ranjenih, evo ŠTA je uzrok rafalne paljbe!

Autor:

Hronika

17.06.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastaviće se sa preduzimanjem svih potrebnih mera i radnji u cilju onemogućavanja boravka i prelaska iregularnih migranata.

OVO SU DETALJI ORUŽANOG SUKOBA MIGRANATA KOD SUBOTICE: Trojica ranjenih, evo ŠTA je uzrok rafalne paljbe!

Foto: MUP Srbije

U šumi na Makovoj sedmici u Subotici juče je došlo do sukoba dve grupe migranata, koji je bio toliko žustar da je krajem odjekivala rafalna paljba.

- U prethodnih nekoliko dana intenzivirane su aktivnosti pripadnika MUP, vezanih za pojačanu kontrolu boravka iregularnih migranata van Prihvatnog centra, na teritoriji PU Subotica, u graničnom pojasu naročito na potezu od Hajdukova do MZ Kelebija). Što je očigledno, pored smanjenja migranata na navedenom prostoru izazvalo veliki revolt krijumčara i krijumčarskih grupa na istom području a koji se ogleda u sve intezivnijem obračunu istih uz upotrebu i vatrenog oružja - objašnjava Bojan Šoralob, načelnik SBO.

- Tako je u šumskom pojasu između Radanovca i Tresetišta došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane iregularnih migranata, a tom prilikom je došlo i do ranjavanja, za sada nepoznatog broja lica, od kojih je troje zbrinuto u Opštoj bolnici u Subotici. U toku je opsežna akcija MUP u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za okolnosti navedenog događaja i zvaničnog saopštenja u vezi istog, prenose Novosti.

Po njegovim rečima, nastaviće se sa preduzimanjem svih potrebnih mera i radnji u cilju onemogućavanja boravka i prelaska iregularnih migranata u graničnom pojasu područja grada Subotice, kao i uklanjanja svih naformalnih kampova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading