"PAO" JOŠ JEDAN DiVLJI TAKSISTA: Uhapšen u trenutku kada se spremao da nasamari strance - grupa prevaranata DNEVNO "zaradi" i do 30.000 evra (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.06.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakom uhapšenom divljem taksisti oduzima se vozilo, pa je tako bilo i ovaj put.

"PAO" JOŠ JEDAN DiVLJI TAKSISTA: Uhapšen u trenutku kada se spremao da nasamari strance - grupa prevaranata DNEVNO "zaradi" i do 30.000 evra (VIDEO)

Foto: MUP

Hapšenje divljeg taksiste

Nelegalni taksista uhapšen je danas na beogradskom aerodromu u trenutku dok je nudio strancima vožnju, saznaje portal Republika.rs.

Kako je potvrđeno za naš portal, procena je da grupa nelegalnih taksista koja radi na aerodromu "Nikola Tesla", a koja broji između 25-30 ljudi, otme na dnevnom nivou od putnika do 30.000 evra.

Akcija Ministarstva unutrašnjih poslova na suzbijanju nelegalnog taksi prevoza je nastavljena.

Policija je danas sprečila divljeg taksistu u nameri da prevari još nekog.

Svakom uhapšenom neregularnom taksisti oduzima se vozilo. Ista sudbina zadesila je i vozača sprečenog u današnjoj akciji, kada mu je oduzet "audi".

 

 

Da podsetimo, akcija suzbijanja "divljih" taksista počela je u aprilu na inicijativu ministara Bratislava Gašića i Gorana Vesića, a nakon pisanja Srpskog telegrafa i Republike.

Napominjemo da su portal Republika.rs i Srpski Telegraf prvi ukazali na problem nerugularnih taksista i taksi mafiji na beogradskom aerodromu, koja bez bilo kakvih skrupula pljačka strance čim kroče u Srbiju. 

Situacija je bila toliko alarmantna da su putnici bili pred samo jednim izborom: da ih divljak ošuri ili da ih neko od rođaka ili prijatelja sačeka i preveze do tamo gde su krenuli.

Reagujući na naše pisanje, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je pre nekoliko dana da će policija pojačati kontrolu na Aerodromu "Nikola Tesla“ u Beogradu kako bi u potpunosti sprečila rad divljih taksista. 

Prethodnog vikenda MUP je sa posebnom jedinicom policije organizovao punktove na kojima je vršena kontrola svih taksista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading