JOŠ JEDNA POBEDA SRPSKOG TELEGRAFA I REPUBLIKE! ODZVONILO DIVLJIM TAKSISTIMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Ministar Gašić preduzeo konkretne korake!

Autor:

Vesti

05.06.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gašić je naglasio da su ministar Goran Vesić i on istrajni u sprovođenju ove akcije, koja je pokrenuta aprila ove godine i da neće odustati u nameri da se zavede red na beogradskom aerodromu.

JOŠ JEDNA POBEDA SRPSKOG TELEGRAFA I REPUBLIKE! ODZVONILO DIVLJIM TAKSISTIMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Ministar Gašić preduzeo konkretne korake!

Foto: MUP Srbije

Republika i Srpski telegraf prvi su ukazali na problem nelegalnih taksista na beoradskom aerodromu i kako pljačkaju strance čim kroče na teritoriju Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas da će policija pojačati kontrolu na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu kako bi u potpunosti sprečila rad divljih taksista. 

Ministar je nakon razgovora sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnicima Grada Beograda, rukovodstvom Aerodroma, pripadnicima granične policije, komunalne i drugih nadležnih institucija naglasio da akcija usmerena protiv divljih taksista neće biti jednokratna i kratkog daha, već da će biti stalnog karaktera. 

Naglasio je da su ministar Goran Vesić i on istrajni u sprovođenju ove akcije, koja je pokrenuta aprila ove godine i da neće odustati u nameri da se zavede red na beogradskom aerodromu. 

Republika

Foto: MUP Srbije

Taksisti, Aerodrom Nikola Tesla

 

- Nedopustivo je da nelegalni taksisti varaju naše građane, strance koji dolaze u našu zemlju i remete rad taksi službi koje legalno posluju. Policija i druge nadležne službe staće im na put i ovaj problem rešiti - kazao je ministar Gašić. 

Strani turisti i investitori koji dolaze u našu zemlju prvi utisak o nama i Srbiji, kako je rekao, steknu upravo na aerodromu, a divlji taksisti svojim nelegalnim radom stvaraju lošu sliku o nama i štete ugledu naše prestonice.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading