MINISTAR BRATISLAV GAŠIĆ ČESTITAO DAN MUP I POLICIJE: Snaga i najveća vrednost Ministarstva unutrašnjih poslova je čovek, nastavićemo da budemo temelj sigurnosti i bezbednosti

Autor:

Hronika

04.06.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabrost, odlučnost i žrtva više od dva veka su sinonimi za srpsku policiju.

MINISTAR BRATISLAV GAŠIĆ ČESTITAO DAN MUP I POLICIJE: Snaga i najveća vrednost Ministarstva unutrašnjih poslova je čovek, nastavićemo da budemo temelj sigurnosti i bezbednosti

Foto: MUP Srbije, Instagram/bratislavgasic

Bratislav Gašić

Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije, poželeo je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova srećan Dan Ministarstva i Dan policije.

- Hrabrost, odlučnost i žrtva više od dva veka su sinonimi za srpsku policiju - naveo je Gašić i dodao:

- Profesionalizam, znanje i jačina su njihova odličja koja kroz istoriju nose. Snaga i najveća vrednost Ministarstva unutrašnjih poslova je čovek. Nastavićemo da budemo temelj sigurnosti i bezbednosti i garant zaštiti svakog našeg građanina.

 

 

- Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova želim srećan Dan Ministarstva i Dan policije - objavio je ministar Gašić na Instagramu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, povodom Dana Ministarstva i Dana policije, danas u 11 sati će na Kalemegdanu održati taktičko-tehnički zbor, na kome će prikazati veštine, opremu i vozila koja koriste u radu.

Građani će imati priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada različitih organizacionih jedinica policije.

Program će posebno biti prilagođen najmlađima koji će, uz druženje sa policajcima i igru, imati priliku da se bliže upoznaju sa radom policije, naveo je MUP.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading