IZGRAĐENE PAMETNE STANICE U BEOGRADU NA VODI! Evo kako su nekada izgledale POLICIJSKE stanice u Beogradu (FOTO+VIDEO)

Autor:

Vesti

05.06.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je istakao da su u toku završni radovi na izgradnji Pametne stanice

IZGRAĐENE PAMETNE STANICE U BEOGRADU NA VODI! Evo kako su nekada izgledale POLICIJSKE stanice u Beogradu (FOTO+VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas u Beogradu renoviranu Policijsku stanicu Savski venac i objekat u Ulici kneza Miloša, kao i radove na izgradnji Pametne stanice u Beogradu na vodi i istakao da će biti nastavljeno ulaganje u bolji kvalitet rada policijskih službenika kako bi na taj način bio poboljšan i kvalitet usluga koje pružaju građanima.

- Od danas i čitave ove nedelje predstavićemo niz objekata koje ćemo građanima Srbije i Beograda da stavimo na raspolaganje i da im pokažemo kakve će usluge da imaju i koliko će bolji kvalitet usluga da imaju u ovim našim novim i sređenim objektima. Radimo jako puno na poboljšanju kvaliteta uslova rada naših pripadnika i radimo, naravno, na poboljšanju uslova usluge prema građanima Beograda i Srbije - naglasio je ministar Gašić.

Foto: MUP Srbije

Ovako su nekada izgledale policijske stanice

Foto: MUP Srbije

Ovako su nekada izgledale policijske stanice

 

Istakao je da su u toku završni radovi na izgradnji Pametne stanice, koju Ministarstvo unutrašnjih poslova gradi u saradnji s policijom Dubaija.

 

- S obzirom na to da smo radili sa policijom Dubaija i po ugledu na njih, kako oni to rade u svojoj zemlji, očekujem da direktor policije Dubaija bude naš gost u septembru i da ćemo tada moći da je i zvanično otvorimo. Ona je spremna, ali želimo da sisteme još uskladimo, uredimo i da možemo građanima da pružimo punu uslugu - naglasio je ministar Gašić.

Ministar je dodao da je renovirana Policijska stanica Savski venac, koja će od 12. juna ove godine biti na usluzi građanima.

- U zgradi u Ulici kneza Miloša je naša Služba za specijalne istražne metode i naš SATIT, to je naša tehnika. I ona je uređena i krenuće sa radom, ja se nadam, već od danas - objasnio je ministar Gašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading