POLICIJA I NOĆAS BLOKIRALA OBA IZLAZA SA AERODROMA: Pohvatani i kažnjeni divlji taksisti (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.06.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija suzbijanja divljih taksista otpočela je u aprilu mesecu na inicijativu ministra Gorana Vesića i ministra Bratislava Gašića

POLICIJA I NOĆAS BLOKIRALA OBA IZLAZA SA AERODROMA: Pohvatani i kažnjeni divlji taksisti (VIDEO)

Foto: Republika

Policija kontroliše taksiste

Policija je i nocas na izlascima sa aerodroma "Nikola Tesla" napravila punktove i nastavila strogu kontrolu u cilju borbe protiv divljih taksista.

Kako nezvanicno saznajemo, na Aerodromu je obavljen i razgovor sa prisutnim taksistima koji su sa oduševljenjem pozdravili akciju policije i zahvalili se što će ovaj višedecenijski problem konačno biti rešen.

Akciju je vodio komandant Jedinice za obezbeđenje Marko Kričak.

Podsetimo, akcija suzbijanja divljih taksista otpočela je u aprilu mesecu na inicijativu ministra Gorana Vesića i ministra Bratislava Gašića, kada je formiran operativni tim u čijem sastavu su predstavnici Ministarstava,  Aerodroma, gradskih službi i taksi udruženja.

Kako je portal Republika.rs juče objavio, u akciji hapšenja neregularnih taksista na Aerodromu "Nikola Tesla", policija je oduzimala sva vozila neregularnim taksistima.

Policija je pored toga i regularne taksiste koji su radili protiv zakona sankcionisala.

Napominjemo da su portal Republika.rs i Srpski Telegraf prvi ukazali na problem nerugularnih taksista i taksi mafiji na beogradskom aerodromu, koja bez bilo kakvih skrupula pljačka strance čim kroče u Srbiju. 

Situacija je bila toliko alarmantna da su putnici bili pred samo jednim izborom: da ih divljak ošuri ili da ih neko od rođaka ili prijatelja sačeka i preveze do tamo gde su krenuli.

Reagujući na naše pisanje, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je pre nekoliko dana da će policija pojačati kontrolu na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu kako bi u potpunosti sprečila rad divljih taksista. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading