VLASNICA IZGORELOG SPLAVA NAKON HAPŠENJA OSUMNJIČENIH: Nikome nismo neprijatelji, izgubili smo sve što smo GRADILI I STICALI

Autor:

Hronika

08.06.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je po nalogu Trećeg OJT uhapsila D. K. (29) zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti, time što je bacio Molotovljev koktel na splav "Kafe bar Skalar" na Savskom keju u Beogradu.

VLASNICA IZGORELOG SPLAVA NAKON HAPŠENJA OSUMNJIČENIH: Nikome nismo neprijatelji, izgubili smo sve što smo GRADILI I STICALI

Foto: Privatna arhiva

Splav Skalar

Prema saznanjima operativaca, uhapšenom su u podmetanju požara pomogla dvojica maloletnika. Vlasnica splava "Skalar" Branković Slađana koja je sa porodicom držala ugostiteljski objekat, kaže da još uvek ništa ne zna o osumnjičenima, te da je niko nije obavestio o tome.

Foto: Republika

Ovako je pre požara izgledao splav

- Nas niko nije obavestio ko je uhapšen. U medijima smo pročitali i saznali za hapšenje osumnjičenih za podmetanje požara u kojem smo izgubili sve što smo gradili i sticali. Borićemo se za pravdu jer nikome nismo bili neprijatelji, niti nanosili zlo - rekla je Slađana za Republiku. 

Osumnjičeni i dva maloletnika terete se da su 18. aprila bacili Molotovljev koktel na splav "Kafe bar Skalar" i izazvali požar. Na saslušanju u tužilaštvu, osumnjičeni je negirao krivično delo.

Treće OJT je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog uticaja na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo.

Brankovići koji su uložili mnogo novca u posao, kažu da su teško nastavili da žive posle finansijskog kraha okrenuvši se drugim poslovima, te da su razočarani time da je neko imao nešto protiv njih i podmetnuo požar na splav koji je važio za mesto okupljanja pristojnih ljudi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

08.06.2023 18:13

Osiguranje će sve da plati.