POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE! Gazdarica izgorelog splava: Sumnjamo da nam je požar podmetnut, ostali smo bez svega (FOTO)

Autor:

Hronika

19.04.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spav je izgoreo do temelja.

POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE! Gazdarica izgorelog splava: Sumnjamo da nam je požar podmetnut, ostali smo bez svega (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Splav Skalar

Vlasnici splava Skalar koji je juče izgoreo do temelja sumnjaju da je neko podmetnio požar, čime je potvrdila saznanja Republike da je reč o osveti.

Iako javno neće da kažu na koga sumnjaju jer istragu prepustaju policiji, gazdarica splava na Savskom keju Slađana B. ističe da im niko lično nije pretio, da je objekat izgoreo pod čudnim okolnostima.

Republika

Foto: Republika

Splav

 

 

- Nama niko nije pretio, a instalacije su bile nove. Činjenica je da je splav posle samo 15 minuta od mog odlaska planuo i za 20 minuta kompletno izgoreo. Zar to nije čudno?  Okolnosti navode na zaključak da je podmetnut požar, a policija istražuje slučaj. Uviđaj je temeljno rađen - rekla je za Republiku Slađana, supruga vlasnika objekta. 

Ona ne krije da je šteta za čitavu porodicu prevelika, jer im je ugostiteljstvo bilo osnovni izvor zarade, ali je ipak raduje što niko nije povređen u požaru

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Splav izgoreo do temelja

 

- Mnogo nam je teško. Pod velikim smo stresom jer smo izgubili sve što smo imali. Na drigoh strani smo srećni što niko nije povredjen ni najmanje. Ja sam radila pre nego je izbio poźar, a bili smo radosni što su ljudi voleli da borave na našem splavu. Tragedija je to što je cela naša porodica radila na tom splavu i od toga smo živeli. Šteta je 100 posto, ostalo nam je zgarište - priča Slađana iskreno za Republiku. 

O tuči na splavu od pre mesec dana, u kojoj je gost Mihajlo B.(23) izboden nožem  i teško povredjen , a naknadno uhapšen napadač Petar S. koji je zvanično osumnjičen za pokušaj ubistva, gazdarica kaže da nikoga od njih nije poznavala i da joj nije jasno što bi se njima svetila bilo koja strana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading