OVO JE TRAGEDIJA! ON JE I NASTAVNICIMA POMAGAO: Oglasili se iz škole dečaka koji se udavio na Adi - davao je najbolje od sebe!

Autor:

Hronika

08.06.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je bio na raspolaganju svakom, spreman da se druži i da najbolje od sebe- kazali iz škole o tragično preminulom Stefanu Čoloviću.

OVO JE TRAGEDIJA! ON JE I NASTAVNICIMA POMAGAO: Oglasili se iz škole dečaka koji se udavio na Adi - davao je najbolje od sebe!

Foto: printscreen

Oglasila se srednja škola iz Železnika koju je pohađao šesnaestogodišnji dečak Stefan Čolović koji se utopio u utorak na Adi Ciganliji. Stefan se u borbi za dah uhvatio za drugara od detinjstva Milana Stevanovića i zajedno su se utopili. 

Republika

Foto: Dragan Kadić

Uviđaj, utopila se dvojica tinejdzera na Adi

Prema navodima ronilaca najverovatniji uzrok utapanje je to što su dečaci uskočili u neuslovno jezero i upetljali se u veliku travu. Iz škole kažu da će organizovano ići na sahranu dečaka kojeg su opisali kao druželjubivog i živahnog.

- Delimo sa vama jako tužnu vest. Naš učenik drugog razreda S. Č. se utopio na Adi 06.06.2023. god. Veome je tužno kada se ovako nešto desi, naročito mladoj osobi, zato se i kaže da je tragedija. Kada premine neko koga poznajemo, ljudi se često osećaju tužni, uplašeni, povređeni ili ponekad ljuti - naveli su iz Tehničke škole u Železniku.

Profesori utopljenog dečaka kažu da je on voleo da provodi vreme u školi i da se druži.

Bio je naš nestaško ali uvek na raspolaganju svakom nastavniku da pomogne.

Pamtićemo ga kao živahnog, otvorenog za razgovore, spremnog da se druži i daje najbolje od sebe - pišu u saopštenju.


Direktor škole ispred kolektiva pozvao je učenike da se zajedno oproste od druga.

- Ukoliko neko od učenika ko ga je poznavao, bio mu drug, prijatelj ima želju da ide na sahranu, a želi da to bude u organizaciji škole neka se javi svom odeljenskom starešini. 

- Sahrana S.Č. će biti u petak 09.06. 2023.god. u 10 i 30 na groblju Orlovača - kazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ivana

08.06.2023 18:44

Da se skola zavrsila kada je trebalo, i da su deca bila tamo gde im je mesto 06.06. - u skoli, ova tragedija bi bila izbegnuta.