IMALI SU PORODIČNIH PROBLEMA! Olgina prijateljica u šoku nakon ubistva: Bili su intelektualci, ona je bila divna žena, borac!

Autor:

Hronika

06.06.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna tragedija u Pančevu dogodila se tokom jučerašnjeg dana.

IMALI SU PORODIČNIH PROBLEMA! Olgina prijateljica u šoku nakon ubistva: Bili su intelektualci, ona je bila divna žena, borac!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Olga G. (50) pronađena je bez znakova života sinoć u Pančevu zajedno sa sinom G.A.A. (9) i mužem Ašotom G. (51). 

Prema prvim informacijama, Ašot je Olgu prvo izbo u spavaćoj sobi, a potom na drugom spratu dupleksa ugušio sina jastukom. Nakon ubistava, presudio je sebi, obesivši se o gelender. 

Porodica se inače nedavno preselila iz Rusije u Srbiju, a u Pančevu su kupili stan kako bi započeli novi život, te pokušavali da se zaposle.

I komšije i prijatelji porodice zapanjeni su zločinom koji se dogodio, budući da su porodicu opisivali kao skladnu i bez naznaka da će se bilo kakvo nasilje desiti.

Ja sam u šoku. Oboje sam poynavala, sa majkom sam imala divan odnos. Tata je dovodio sina na časove. Mnogo je i on bio fin i kulturan. Dva intelektalca - počinje priču prijateljica ubijene porodice za Republiku.

Ona dodaje i da ne može ni da nasluti šta bi mogao da bude motiv ovog strašnog zločina.

Imali su u zadnje vreme porodičnih problema. Stariji sin se vratio u Rusiju, pokušavali su na sve načine da ga zadrže. Plašili su se da će ga mobilisati, za njegov život. To je bilo nedavno - istakla je.

Ašot bio depresivan?!

Prijateljica Olgu opisuje kao dobru i prijatnu osobu.

- Oni su ovde kupili divan stan, auto, ona je krenula ponovo na specijalizaciju... Borac, pre svega i divna duša. On nije mogao da nađe posao. Danas sam čula da je bio u depresiji - navela je za Republiku.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju sva tri tela ruskih državljana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading