JEZIVA SUDBINA UBIJENE ŽENE IZ PANČEVA: Olgi pre nekoliko dana stariji sin deportovan u Rusiju da bi išao u rat, sada njoj i mlađem sinu život oduzet na brutalan način!

Autor:

Hronika

06.06.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorkjani nisu u potpunosti uspeli da pobegnu od rata, jer, kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, Olgin stariji sin iz prvog braka je deportovan u Rusiju.

JEZIVA SUDBINA UBIJENE ŽENE IZ PANČEVA: Olgi pre nekoliko dana stariji sin deportovan u Rusiju da bi išao u rat, sada njoj i mlađem sinu život oduzet na brutalan način!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ubistvo u Pančevu

Teško ubistvo i samoubistvo dogodilo se u ponedeljak tokom noći u Pančevu u naselju Kotež. Ašok Govorkjan (46) je oduzeo život Ogli Govorkjan (51) i devetogodišnjem sinu, a potom se obesio.

Kako portal Republika.rs saznaje, Ruskinja Ogla Govorkjan je sa porodicom izbegla iz istočne Ukrajine i pre dva meseca se doselila u Ulicu Oslobođenja u Pančevu.

Govorkjani nisu u potpunosti uspeli da pobegnu od rata, jer, kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, Olgin stariji sin iz prvog braka je deportovan u Rusiju kako bi aktivno učestvovao u specijalnoj operaciji u Ukrajini.

Još uvek nije poznato šta je dovelo do zločina u Ulici Oslobođenja 64, ali se zna da je policija pronašla tela oko 00.30 časova kada je provalila u stan nakon prijave prijatelja da im se Govorkjani ne javljaju.

Porodica je, kako Republika saznaje, imala urednu boravišnu dozvolu i u ovoj zgradi je živela tek dva meseca u stanu koji su nedavno kupili, a koji je danas zapečaćen i ispred koga su policijske snage.

Kako su za naš portal rekle komšije, ništa nije ni slutilo da će se ovakav zločin dogoditi.

- Pre neki dan sam videla oca i dečaka kako se igraju napolju, dečak je vozio trotinet. Žena se zove Olga, doktorka je po zanimanju. Čula je da sam i ja lekar pa je došla da me pita da joj pomognem kako može da dobije licencu jer je nije imala - rekla je stanarka zgrade sa prvog sprata.

 

 

- Uvek su bili ljubazni i prijatni, šokirana sam saznanjem da je mogao tako nešto da uradi, nije delovao tako - rekla je komšinica i dodala da su sinoć mogli da se čuju glasovi i komešanje u zgradi, ali da niko nije ni pomislio da je posredi zločin koji se dogodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading