OVO JE PREPISKA KOJA JE OTKRILA ZLOČIN U PANČEVU: "Mama mi se ne javlja 12 sati, pomozite" - jedna stvar je jako čudna (FOTO)

Autor:

Hronika

06.06.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ćerka je zamolila Ruse da nekako otkriju gde su joj mama, tata i brat, a onda je otkriven zločin u Pančevu.

OVO JE PREPISKA KOJA JE OTKRILA ZLOČIN U PANČEVU: "Mama mi se ne javlja 12 sati, pomozite" - jedna stvar je jako čudna (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Ubistvo i samoubistvo u Pančevu

"Pozdrav, ja sam ćerka G.O.B., nje već 12 sati nije bilo na internetu, potrebna mi je vaša pomoć", ovim rečima se u grupi koja okuplja Ruse u Pančevu obratila ćerka žene čije je beživotno telo u ponoć  pronađeno u stanu na Kotežu 2 u Pančevu.

Ona je ovu poruku poslala u 21.11 sati na grupi na Telegramu, ne sluteći zašto joj se majka ne javlja. Zahvaljujući ovoj poruci, klupko je počelo da se odmotava, a poruke o njihovom kretanju i životu su se samo nizale i bile sve dramatičnije kako je vreme odmicalo.

U 21.11 sati ćerka moli Ruse da nekako otkriju gde su joj mama, tata i brat.

- Kako možemo pomoći? Možda joj se telefon pokvario? - usledio je odgovor Ruskinje u grupi, a potom se ta prepiska polako pretvorila u potragu za Olgom i njenim sinom.

Ćerka je napisala potom da joj ni mama a ni tata  ne odgovaraju na pozive, da ona živi u Izraelu i da pokušava da dopre do njih, ali i da joj je potrebna pomoć od drugih Rusa da otkriju gde joj je majka.

Ubrzo joj je jedan Rus rekao da živi u njihovoj blizini i da će proći tuda. Ali je drugi Rus potom rekao da dečak (9) možda s nekim uči.

Ćerka: Brat nije danas išao u školu, tako su mi rekli.

Rus: Dajte nam adresu, da ih obiđemo.

21.39 Ćerka: Sad će doći poznanici njihovi tu, hvala na pomoći.

22.00 sati, drugi sat potrage

22.06 Ruskinja N: Ja sam ženu sa sinom videla juče uveče, rekla je da je muž bolestan.

Rus K: Da li je neko išao da ih obiđe?

Ćerka: Da, bili su.

Rus K: Jesu kod kuće?

Ćerka: Niko nije kod kuće. Kažu prijatelji da je auto ispred, da se čuje pas kako laje.

Rus K: Treba ostaviti obaveštenje na vratima.

22.09 Ruskinja J: K., ti kao majstor možeš otoriti ključaonicu i da odeš u policiju?

Rus K: Mogu, ali samo sa svedocima i policijom.

Ruskinja T: Ako je muž žene bio bolestan, zovite bolnicu.

Drugi Rusi se javljaju i govore da ukoliko postoje kamere na zgradi, treba pozvati gazdu stana, međutim, ubrzo stiže odgovor da su gazde upravo ti koje ćerka traži. Njeni majka, otac i brat.

Ćerka: Da. Oni su vlasnici. Molim vas, treba u bolnicu ići s fotografijama. A u Hitnu neko da ode?

22.23 Ruskinja A: Treba pitati komšije, u bolnicu, Hitnu i policiju s fotografijama... A. ide do Hitne. Mi smo inače ženu, vašu majku, dovezli sa sinom kući iz prodavnice na Kotežu 1 oko 20 sati.

Ruskinja N: Kad ste poslednji put kontaktirali s njima, pošaljite dobre fotografije.

Ruskinja A:  A pas je lajao? Da l je to njihov pas?

Ćerka: Da, njihov je pas. On nikad ne laje i to je jako čudno.

Potom su drugi Rusi koji poznaju muškarca i ženu napisali da je muškarac (muž) bio na Whatsappu dan pre toga u 2.39 noću, nije mu stigla poslednja poruka, a niko ne podiže slušalicu.

22.39 Rus A: Mi smo u Hitnoj, nema ničeg, potom idemo do Policije. Zovite i Hitnu u Beogradu, pošto u Pančevu ništa nije bilo.

23.00 sati počinje treći sat potrage

Potom se javlja još jedna žena koja govori da je pitala učiteljicu dečaka da li se čula s njima, a ona je rekla da majka nije najavila nedolazak deteta u školu tog dana (ponedeljak), kao i da se niko ne javlja na telefon.

Rusi potom javljaju da su upravo s policijom došli svi ispred mesta gde žive muškarac, žena i sin, kao i da je policija na licu mesta.

23.54 Ruskinja N: U razgovoru s njima, nikad nije bilo dramatičnih momenata. Pričali smo najčešće o deci. Muškarac je u poslednje vreme tugovao, ali to nije bila neka novost. Zvali smo ga na fudbal, ali on je to odbijao.

00.08 Ćerka: Došli su vatrogasci, javljaju mi da će upravo ući u stan.

7.45 Ruskinja A jutros: Ima li kakvih novosti?

Ovime se završava prepiska u grupi, piše Telegraf.

Kako se saznaje, u noći između ponedeljka i utorka, oko ponoći, pronađena su tri beživotna tela u stanu u Pančevu, a prema prvim informacijama, Rus G.A.B. (51) nožem je presudio sinu G.A.A. (9) i supruzi G.O.B. (50), pa se obesio.

- On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevo kako bi izbegli mobilizaciju. Videli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmejani...Sa njima je živeo i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu. Čujem da ih je ubio nožem - kaže jedan od komšija i dodaje da je "krvi bilo u celom stanu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading