VELIKO SRCE PRIJATELJA I KOMŠIJA: Svi priskočili u pomoć Violeti koja je gledala kako joj ginu ćerka i muž - ostala sama sa sinom!

Autor:

Hronika

31.05.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege i komšije pozvale sve dobre građane da pomognu porodici Živanović.

VELIKO SRCE PRIJATELJA I KOMŠIJA: Svi priskočili u pomoć Violeti koja je gledala kako joj ginu ćerka i muž - ostala sama sa sinom!

Foto: Privatna arhiva

Društvenim mrežama širi se apel za pomoć Violeti Ž. i njenom maloletnom sinu koji su pokrenuli Ivanove i Violetine kolege i komšije iz 38 boka u kojem su živeli. Oni su se samostalno odlučili da se nađu nesrećnoj porodici i majci Violeti, koja kao samohrani roditelj sada preživljava najtežnu životnu bol.

Novac možete uplatiti na žiro - račun  205900101823027403 i tim gestom finansijski pomoći porodici nastradalih oca i ćerke.

Da podsetimo, do nesreće došlo je u ponedeljak na deonici puta Miloš Veliki u delu zaustavne trake nedaleko od isključenja za Lajkovac. Ivan Ž. je uzeo ćerkicu u naručje sa zadnjeg sedišta iz vozila dačija daster.

Kamion sa teretom kojim je upravljao Željko V. (64) iz Crne Gore je u tom trenutku naišao i prikolica je bočnim desnim delom pokosila oca i ćerku. Na licu mesta je utvrđeno da vozač nije bio pijan ni drogiran.

U automobilu je u trenutku nesreće bila supruga vozača i majka devojčice Violeta s devojkom svog devera i njih dve su videle potresne scene. One će biti svedoci u postupku protiv vozača kamiona.

- Tužilaštvo je tražilo pritvor za vozača kamiona zbog opasnosti od bekstva i uticanja na svedoke, ali je sud odbio i određena mu je samo mera zabrane napuštanja teritorije Srbije - rekli su za portal Republika.rs iz Osnovnog javnog tužilaštva Ub, koje vodi istragu slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading