DETALJI TRAGEDIJE KOD LAJKOVCA: Ivan stao u zaustavnoj traci, pa iz vozila sa leve strane izveo ćerku - pokupio ih teretnjak, njemu nije bilo spasa!

Autor:

Hronika

29.05.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija kod Lajkovca se dogodila kada je Ivan zaustavio automobil sa desne strane u zaustavnoj traci i izašao iz vozila i sa leve strane izveo dete.

DETALJI TRAGEDIJE KOD LAJKOVCA: Ivan stao u zaustavnoj traci, pa iz vozila sa leve strane izveo ćerku - pokupio ih teretnjak, njemu nije bilo spasa!

Foto: Rina

Hitna i policija na terenu

U nesreći koja se dogodila juče oko 18 sati na auto-putu Miloš Veliki, u mestu Pepeljevac kod Lajkovca, smer Čačak-Beograd, na licu mesta poginuo je Ivan Ž. (36), dok je njegova ćerkica (4) zadobila teške telesne povrede opasne po život, kada je na njih naleteo kamion sa prikolicom kojim je upravljao Željko V. (64), državljanin Crne Gore.

- Tragedija se dogodila kada je Ivan Ž. zaustavio automobil Dačija Daster kojim je upravljao sa desne strane u zaustavnoj traci i izašao iz vozila i sa leve strane izveo dete (4) - kaže izvor upoznat sa slučajem, piše Blic.

Tada je na njih naleteo kamion sa prikolicom kojim je upravljao državljanin Crne Gore, i bočnim desnim delom udario Ivana.

Dete je zadobilo teske povrede opasne po život (veliko krvarenje u mozgu i prelom leve podlaktice), te je prevezena u Klinički centar Srbije.

Vozač kamiona nije imao alkohola u organizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading