IVAN STAO U ZAOUSTAVNU TRAKU ZBOG OVOGA, PA STRADAO! Teretno vozilo "pokupilo" oca i ćerku na auto-putu Miloš Veliki: Devojčici (4) se bore za život!

Autor:

Hronika

28.05.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Ž. je preminuo na licu mesta.

IVAN STAO U ZAOUSTAVNU TRAKU ZBOG OVOGA, PA STRADAO! Teretno vozilo "pokupilo" oca i ćerku na auto-putu Miloš Veliki: Devojčici (4) se bore za život!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Petar Divac, Profimedia

Strašna nesreća dogodila se danas u 17:45 sati na auto-putu Miloš Veliki, smer Čačak - Beograd, u mestu Pepeljevac u opštini Lajkovac. Poginuo je Ivan Ž. (37) iz Beograda, a njegova ćerka A.Ž. (4) je povređena.

Prema prvim informacijama, do saobraćajne nesreće je došlo kada je Ivan Ž. svojim putničkim vozilom stao u zaustavnu traku i izveo ćerku A. Ž. (4) kako bi izvršila nuždu.

Na njih je tad naletelo teretno vozilo registarskih oznaka PO EV 741, kojim je upravljao državljanin Crne Gore Željko V.

Ivan Ž. je preminuo na licu mesta, a mala A. Ž. je zadobila teške telesne povrede i prevezena je u Urgentni centar u Valjevu.

Kako saznaje Informer, zbog povreda opasnih po život, devojčica će biti transportovana za Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Rajko

29.05.2023 06:55

Je.. te leb šta će teretnjak u zaustavnoj traci?

Milovan

29.05.2023 07:42

U većini slučajeva budu obe strane krive prvo nesme voziti zaustavnom trakom drugo onaj što stane u za ustavnu traku mora odma da stavi trokut pozadi 50m udaljen od vozila nažalost retko ko to radi nego prvo gledaju štaje sa autom ili drugim stvarima računajući da će onaj ko vozi videti da su oni stali ali vidimo da nije tako

Fejan

30.05.2023 22:56

To je samo odraz naše kulture u saobraćaju i nažalost zbog toga dola, i do ovakvih nesreća. Postoje parkinzi za odmor sa wc-om. Kamion je verovatno samo gazio punu liniju što je i to dovoljno da ih udari. Saućešće porodici i daj Bože da se devojčica izvuče i oporavi.