ZA JEDNU MLADOST KOJA NIKADA NEĆE PROĆI: Danas sahrana mlade doktorke poginule u jezivoj nesreći u Sarajevu - na pešačkom je ubio bahati vozač (FOTO)

Autor:

Svet

29.05.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azra Spahić stradala je u petak 26. maja u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je na nju pijani vozač naleteo mercedesom koji je vozio jako brzo i bez vozačke dozvole.

ZA JEDNU MLADOST KOJA NIKADA NEĆE PROĆI: Danas sahrana mlade doktorke poginule u jezivoj nesreći u Sarajevu - na pešačkom je ubio bahati vozač (FOTO)

Foto: Facebook

Azra Spahić

Mlada doktorka Azra Spahić koju je automobilom u Sarajevu usmrtio vozač “mercedesa” Armin Berberović biće sahranjena danas u rodnom Bihaću, na gradskom groblju Humci u 17 časova.

Mlada Azra Spahić stradala je u petak u jezivom udesu u Sarajevu, 26. maja ove godine u 25. godini života.

Zbog ove nesreće sinoć je u Sarajevu, na mestu pogibije, održan mirni skup građana koji su izrazili žalost za još jednim ugašenim životom, a zbog divljanja nesavesnih vozača ulicama grada.

 

 

Nastradala Azra bila je i umetnica, piše Blic.

 

 

- Svaki put kada se ugasi jedan mladi život teško nam bude. Njena umetnička priča je za nas bila posebna. Imala je taj talent koji se na prvu naprosto uklapao u Mapu kulture. Ta prva slika portreta Morgana Frimana je nešto sto je ostavilo njen pečat na nas - stoji u jednoj od brojnih objava na Fejsbuku.

 

 

Potresne poruke posvećene stradaloj Azri nižu se društvenim mrežama.

- Neke sudbine su teške i nisu fer. Jedno zašto? Bezbroj zato, ali nedovoljno za tvoje najmilije. Od nekih se stari ne oporavlja nikada. Iskreno se svim srcem molim za snagu tvojih najmilijih kako bi mogli nastaviti. Verujem da si verovala u bolje, da si videla nadu. Onda kada si u vremenu velikog odlaska mladih, odlučila ostati, pokušati, raditi u svojoj zemlji, u svom sistemu, a stradala si od strane istog. Jer disfunkcionalni sistemi rađaju ovakve po okolinu opasne pojedince. Žao mi je i nije fer! - navodi se u jednoj od brojnih oproštajnih poruka od Azre na društvenim mrežama.

 

 

Podsećamo, 26. maja u 23.30h na Marijin Dvoru u Sarajevu Armin Berberović je vozeći iznad dozvoljene brzine, pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, automobilom usmrtio Azru, a teško povredio još dve devojke, od kojih se jednoj lekari bore za život.

- U Sarajevu se ponavlja 2016. kada su živote izgubile Edita i Selma, vozač prošao kroz crveno i usmrtio ih na pešačkom prelazu. Sanjin Sefić suđen je na 17,5 godina zatvora. Ubijena je Azra Spahić, mlada doktorka, a njena koleginica dr. Suljić u teškom je stanju…Ništa se nije promenilo osim što Armin Berberović NIJE imao POLOŽEN vozački i što je imao i ALKOHOL u krvi...isto mesto, iste trke, iste glavonje koji sedaju za poklonjene mercedese koje nisu zaradili niti zaslužili. A što radi država? Što policija?.... Ne, država ne radi ništa da zaštiti narod od takvih. Pre nekoliko dana u sred belog dana projurio je besni auto pored Večne vatre i umalo me pokupio na pločniku. Ne na cesti, nego na pločniku! U Srbiji narod danima protestuje! U Srbiji narod želi promenu! U BiH su ratnici za tastaturama. U BiH nikada neće biti bolje jer bolje narod nije ni zaslužio... - navodi na Fejsbuk profilu ogorčena influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Iza mlade doktorke Azre ostali su majka Aida, otac Goran, brat Adnan, snaja Nejra sa decom kao i druga brojna rodbina i prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading