STRAŠNA NESREĆA U ZRENJANINU! Automobilom naleteo na motociklistu i ubio momka (24), devojci (17) se BORE ZA ŽIVOT!

Autor:

Hronika

14.05.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

STRAŠNA NESREĆA U ZRENJANINU! Automobilom naleteo na motociklistu i ubio momka (24), devojci (17) se BORE ZA ŽIVOT!

Foto: ST/Vladimir Lukic, Shutterstock

Saobraćajna nesreća, policija obavja uviđaj

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsili su B. B. (1967) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je, sinoć oko 21.30 časova, na putu između naseljenih mesta Žitište i Torak, automobilom marke ''škoda'' naleteo na motocikl kojim je upravljao dvadesetčetvorogodišnji mladić.

Usled zadobijenih povreda, dvadesetčetvorogodišnji vozač motocikla je preminuo na licu mesta, dok je sedamnaestogodišnja devojka, koja je bila putnik na motociklu, zadobila teške telesne povrede opasne po život.

B. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu,  biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading