MRTAV PIJAN IZAZVAO JEZIVU NESREĆU: Optužnica protiv muškarca iz Pančeva, traži se stroga kazna!

Autor:

Hronika

10.05.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila 16. marta 2022. godina u Pančevu, a četiri osobe su povređene od kojih dve teže.

MRTAV PIJAN IZAZVAO JEZIVU NESREĆU: Optužnica protiv muškarca iz Pančeva, traži se stroga kazna!

Foto: youtube.com/RTV Mag

Saobraćajna nesreća

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv A. M. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On je dana 16.03.2022. godine u Pančevu kao učesnik u saobraćaju na putevima ne pridržavajući se saobraćajnih propisa, pod dejstvom alkohola od 3,39 promila u organizmu upravljajući svojim putničkim vozilom ugrozio javni saobraćaj i doveo u opasnost telo četiri osobe, od kojh su dve osobe zadobile lake telesne povrede, dok su druge dve zadobile teške telesne povrede.

Osnovni sud u Pančevu je zbog toga tražilo da se A. M. osudi na kaznu zatvora u trajanju 2 godine i 6 meseci, imajući u vidu da mu se na teret stavlja krivično delo za koje je propisana kazna zatvora do 8 godina, kao i mera bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od 5 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading