SAZNAJEMO! OPET HAPŠENJA ZBOG ZLOUPOTREBA U EPS: Pretresi na nekoliko lokacija u Beogradu i Kruševcu

Autor:

Hronika

11.05.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenja i pretresi odvijaju je na nekoliko lokacija u Beogradu i Kruševcu.

SAZNAJEMO! OPET HAPŠENJA ZBOG ZLOUPOTREBA U EPS: Pretresi na nekoliko lokacija u Beogradu i Kruševcu

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

U toku je akcija hapšenja više lica u vezi sa zloupotrebama kojima je oštećeno javno preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) , saznaje Tanjug. 

Hapšenja i pretresi odvijaju je na nekoliko lokacija u Beogradu i Kruševcu. 

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su hapšenja novih osumnjičenih u vezi rada firme "Bauvasen" i pranja novca, u okviru istrage koja je zimus pokrenuta protiv šest lica, zbog sumnje da su zloupotrebama oštetili EPS za oko 7.5 miliona dolara.

Bauvezen krije mašine

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Da malverzacijama firme "Bauvezen" ovde nije kraj pokazuje i ova fotografija koju su uslikali reporteri Republike a koja pokazuje kako svoje mašine i postrojenja kriju od očiju javnosti na državnom zemljištu, tačnije zemljištu javnog preduzeća "Srbijašume".

Na taj način pokušavaju od poverioca da sakriju mašine i druge vredne stvari. Očekuje se da se u ovaj slučaj uključe nadležne inspekcije kako bi ovo državno zemljište uskoro biti rasčišćeno, i kako bi poverioci bauvezena kroz prodaju imovine mogli da naplate svoje dugove.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading