ODREĐENO ZADRŽAVANJE MASOVNOM UBICI IZ MLADENOVCA: Evo šta mu se sve stavlja na teret

Autor:

Hronika

05.05.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je imao arsenal oružja.

ODREĐENO ZADRŽAVANJE MASOVNOM UBICI IZ MLADENOVCA: Evo šta mu se sve stavlja na teret

Foto: RTS/printscreen

Uroš Blažić (21) uhapšen je jutros nakon što je, kako se sumnja, izvršio masakrt u selima Malo Orašje i Dubona u okolini Mladenovca, kada je pobio osam i ranio 14 osoba u svom krvavom pohodu!

Kako Kurir saznaje, on je posle hapšenja doveden u policijsku stanicu u Smederevu gde mu je tamošnje Više javno tužilaštvo odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati.

- U.B. se na teret stavljaju krivično delo teško ubistvo, krivično delo otmica i nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija - saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, policija intenzivno radi na tome da prikupi sve dokaze i otkrije da li je Uroš Blažić imao saučesnike i pomagače.

Kako saznajemo, on će biti saslušan u nedelju u VJT u Smederevu.

Imao arsenal oružja

Policija je pretresom vikendice koju osumnjičeni koristi u mestu Ševšin pronašla: karabin sa optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge delove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čaura, 4 signalna metka, 25 komada karabinske municije.

Takođe, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, policija je pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najverovatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Caca

05.05.2023 18:12

Ovaj monstrum ne zaslužuje da više nikada vidi svetlost dana!

Pera

05.05.2023 18:20

Ovo je strasno, na sta je jedan mladic spreman.

nevena

05.05.2023 18:32

Nemam reči. Vazduh se promenio, oseća se tuga, čemer i jad.

Maja

05.05.2023 18:39

Oštro i strogo trrba kazniti ovo monstruozno delo. Bez pomilovanja.