KOSTA SE KOLEBAO - A ONDA KRENUO U KRVAVI POHOD! Otkrivamo nove detalje masakra na Vračaru: Ovo je okidač monstruoznog zločina!

Autor:

Hronika

04.05.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović (13), koji je juče ubio osmoro svojih drugove i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića (53), jedno vreme se dvoumio da li da izvrši krvavi pir!

KOSTA SE KOLEBAO - A ONDA KRENUO U KRVAVI POHOD! Otkrivamo nove detalje masakra na Vračaru: Ovo je okidač monstruoznog zločina!

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

Naime, okidač za zločin je bio kada je u svojoj glavi umislio da ga je nesrećni čuvar provalio, saznaje Republika.

On je pred početak prepodnevne nastave ušao u školsko dvorište i seo na zidić, noseći u rancu pištolje, šaržere i molotovljeve koktele.

Paklene namere

Iako je došao s paklenom namerom, jedno vreme je sedeo i dvoumio se da li to da uradi, ili ne.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

- Nije znao šta da radi, da li je u jednom trenutku shvatio monstruoznost svega što je planirao, tek nije znao šta da radi. Dok je grozničavo razmišljao, iz škole je izašao Vlahović, koji ga je dobro znao i rekao mu: "Ajde, što sediš tu, uđi, kasniš na nastavu". Kosta mu je odgovorio: "Ma pusti me na miru, neću", a onda ga je uhvatila panika jer je verovao da je čuvar provalio šta on smera, izvadio je pištolj i ubio ga hicem sa čak 14 metara - otkriva izvor našeg portala.

Potom je ušao u školu i u holu zatekao tri devojčice i jednog dečaka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, Twitter

 

Jedna od devojčica, u očajničkom pokušaju da se spase, zgrčila se u položaj fetusa i u takvom položaju je nađena...

Skočio kroz prozor

Posle krvavog pira Kosta je iskočio kroz prozor a onda se setio da je zaboravio pištolj i šaržer, vratio se, uhvatila ga je panika i tada je odlučio da se preda policiji. 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Vladimir Kecmanović, otac dečaka koji je u krvavom piru ubio osmoro dece i domara u "OŠ Vladislav Ribnikar", vaspitavao je sina kao vojnika specijalca.

Znalo se tačno kada dolazi kući, kada izlazi iz kuće, kada dobija džeparacm do kad sme da bude van kuće, kada ide na vannastavne aktivnosti - naveo je naš izvor dodajući da je svaki detalj u životu dečaka bio programiran.

Opširnije možete čitati u posebnoj vesti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andra

04.05.2023 18:41

Treniran kao vojnik specijalac. Igrao sa ocem ratne igre u streljani i na pentbol borbama.

Ivana

04.05.2023 21:33

Tata monstrum!!