EVO KAKO JE UBICA LUKAVIM PLANOM IZBEGAO ŠKOLSKU POLICAJKU: Znao je tačno kada treba da uđe u školu i koji ulaz neće biti "pokriven"!

Autor:

Hronika

03.05.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica je imao plan da bude blizu izlaza, a da baš na tom, koji je jedan od četiri na bude policijskog obezbeđenja.

EVO KAKO JE UBICA LUKAVIM PLANOM IZBEGAO ŠKOLSKU POLICAJKU: Znao je tačno kada treba da uđe u školu i koji ulaz neće biti "pokriven"!

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Vračar, Kosta Kecmanović

Dečak Kosta Kecmanović (14) je danas izvršio krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u ovoj ustanovi.

Kako saznaje portal Republika.rs, dečak je imao skovan plan i to kakko da  izbegne školsku policajku.

Učenik je pre krvavog napada čekao da policajka ode u drugi kraj škole, pa da onda počne da puca. Pretpostavlja se da je baš čekao da ode na drugi kraj zgrade.

Ubica je imao plan da bude blizu izlaza, a da baš na tom, koji je jedan od četiri na bude policijskog obezbeđenja.

Školski policajac po početku nastave obiđe u redovnoj šetnji sve ulaze, te je Kosta mogao na vreme da smisli u kom  trenutku će ući u školu, a da policajka ne bude tu.

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Kosta Kecmanović

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je upao u školu u 8.40 časova i prvo pucao u čuvara u školi, a zatim u tri učenice u holu.

Nakon izvršenog zločina u holu škole uputio se u kabinet istorije, gde su mu žrtve  bili učenici, ali pucao je i u nastavnicu Tatjanu Stevanović.

Kosta Kecmanović je odmah uhapšen u dvorištu škole i izveden je sa lisicama i jaknom preko glave, a prilikom hapšenja, pripadnicima policije je izjavio ovo:

- Pucao sam, jer sam psihopata.

Ocu ubice, Vladimiru, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo - teška dela protiv opšte sigurnosti.

Vladimiru Kecmanoviću (48), ocu Koste Kecmanovića, dečaka koji je jutros ubio devet osoba u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", na teret se stavlja krivično delo - teška dela protiv opšte sigurnosti kojem je zaprećena kazna od 12 godina!

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu dečak prema Zakonu o maloletnim učiniocima dela i krivično pravnoj zaštiti maloletnih lica nije krivično odgovoran jer nema navršenih 14 godina života.

S druge strane, njegovom ocu Vladimiru određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo - teška dela protiv opšte sigurnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Verona

03.05.2023 21:04

Mali psihopata je tačno znao da ga samo dva meseca deli od krivične odgovornosti, tj. od 14. rođendana.