OVO JE OTAC KOJI JE MONSTRUMA UČIO DA PUCA: Naučio ga šta je oružje, pa Kosta napravio KRVAVI PIR!

Autor:

Hronika

03.05.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravo je Vladimir Kecmanović, poznati beogradski radiolog, naučio sina šta je to oružje.

OVO JE OTAC KOJI JE MONSTRUMA UČIO DA PUCA: Naučio ga šta je oružje, pa Kosta napravio KRVAVI PIR!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Dečak Kosta Kecmanović (14) danas je izvršio težak zločin u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

Kako saznaje portal Republika.rs, upravo je Vladimir Kecmanović, poznati beogradski radiolog, naučio sina šta je to oružje.

Vladimir je često posećivao streljanu, a prema nezvaničnim informacijama i sina je upoznao sa pucanjem.

Prema prvim informacijama, Kosta Kecmanović je dobro  baratao oružjem, a pojavila se informacija da je čuvara u školi ubio sa 14 metara udaljenosti.

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović

Ministar Bratislav Gašić rekao da je otac u policiji naveo da su pištolji kojima je Kosta izvršio masakr bili u sefu pod šifrom.

 - Otac izvršio ovog teškog dela je uhapšen, oba pištolja koja su nađena su imala legalne dozovle od strane muškog roditelja, on tvrdi da su bili zaključani i da ima više komada oružja iz 2016. i 2017. godine. Da su bili zaključani u sefu pod šifrom, ali je očigledno dete imalo šifru od sefa, čim je uspelo da uđe u posed tih pištolja. Tri puna okvira sa po 15 metaka su nađena pored čaura koje su ispaljene - naveo je Bratislav Gašić i dodao:

- Prema nezvaničnim informacijama, išao je sa ocem u streljane i trenirao pucanje.

Kako saznaje Republika privedeni su i otac i majka na razgovor u policiju, a Vladimiru Kecmanoviću je određeno zadržavanje do 48 sati.

Republika

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović imao plan

Da podsetimo, Kosta je u 8.40 upao u školu i prvo ubio radnika obezbeđenja, a onda se ustremio oružjem  na tri devojčice, koje su se našle u holu.

Potom, dečak je upao u kabinet istorije gde je pucao u nastavnicu i đake. Tu je ubio petoro učenika i više ranio. Ranjena je i nastavnica Tatjana Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (22)

Loading
Marko

03.05.2023 17:55

Ko zna sta je mali sve preziveo ! Pa sta ako je bio streber? Zasto su streberi diskriminisani u ovoj zemlji?

Odgovori 29 38
Milica

03.05.2023 20:32

@Marko - I to je izgovor? Mali je psihopata. Vec je bio prebacivan iz jednog odeljenja u drugo zbog zlostavljanja od strane vrsnjaka. Znaci u 20+ dece u tom prvom odeljenju i u 20+ dece u ovom novom odeljenju je problem, a u njemu nije, on je jadan zrtva nasilja, drzave, drustva, nevaspitanja itd?

Odgovori 23 17
Djordje

03.05.2023 20:48

@Milica - Bog ce vam suditi na ovakvim izjavama!

Odgovori 8 17
mostarac

08.05.2023 18:03

@Djordje - da ima Boga ne bi dozvolio ratove i ubistva, a sad nastavite teoriju religije da je stvorio djavola da mu ne bude dosadno