SRPKINJA UHAPŠENA U BEČU: Ženama ubrizgavala botoks na crno, ZGRNULA GOMILU NOVCA (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

26.04.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja je navodno bila „hirurg“ i zakazivala je preglede, a Bosanka, koja je inače stomatolog, asistiralajoj je vikendom

SRPKINJA UHAPŠENA U BEČU: Ženama ubrizgavala botoks na crno, ZGRNULA GOMILU NOVCA (FOTO)

Foto: Finanzpolizei

Austrijska policija je uhapsila Srpkinju i Bosanku u Beču jer su u jednom stanu u tom gradu vodile ilegalan kozmetički salon. Ženama su ubrizgavale botoks i filere.

Pretpostavlja se da ih je prijavio neko iz komšiluka. Kada su se policajci pojavili pred vratima stana, odgvor sa druge strane nisu dobili, pa su zato morali da dobiju nalog za pretres.

Nekretnina je bila pretvorena u ilegalni kozmetički salon, iako niko od prisutnih nije imao dozvolu za obavljanje kozmetičkih tretmana, niti je iko bio na listi Austrijskog lekarskog društva.

U Austriji je zabranjeno korišćenje botoksa (tačnije botulinum toksina) i davanje filera (poput hijaluronske kiseline) u oblasti kozmetike i estetike od strane stomatologa.

Foto: Finanzpolizei

Pronađeni botoks

Srpkinja je navodno bila „hirurg“ i zakazivala je preglede, a Bosanka, koja je inače stomatolog, asistiralajoj je vikendom, kada je i dolazila u Austriju.

Prilikom pretresa stana koji je izvršila policija istražitelji su zaplenili sve supstance koji je dvojac koristio prilikom tretmana i to će biti iskorišćeno kao dokaz u sudskom postupku.

Takođe, zaplenjeno je 10.000 evra u gotovini, za koje se veruje da su stečeni ilegalnim radom.

Ove dve žene se terete za prevaru, nadrilekarstvo i kršenje Zakona za strance.

Ministar finansija Magnus Brauner je kazao da je hapšenje rezultat dobre saradnje službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading